Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
* * * * - 3 głosy

[Pokaż] swoje biurko

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
16341 odpowiedzi w tym temacie

#3126 Patrix

Patrix
  • 94 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 19 maja 2008 - 00:02

Hehe :) pewnie ze tak lubie jak jest tak pozytywnie :D

#3127 owz

owz
  • 3 360 postów
  • SkądPoznań

Napisano 19 maja 2008 - 00:24

Ja jestem pod wrażeniem f430 Scuderia. Wspaniały samochód, wrażenia wgniatają fotel. Jeździłem nim na wielu torach i za każdym razem sprawiał mi przyjemność, większą niż jakiekolwiek lambo...

Tak, tak, Forza 2 to wspaniała gra :)

Panowie, kupujecie "Top Gear"?

Ferrari głównie ładnie wygląda, a i psuje się z częstotliwością wprost proporcjonalną do dobrego wyglądu :)

A TG fajny, w pracy zawsze jak jest nuda to sobie przeczytam :)

#3128 kmita

kmita
  • 131 postów

Napisano 19 maja 2008 - 15:44

Tutaj mój screen:
http://img.skitch.co...wfqrcedfwq8.jpg

#3129 admkryn

admkryn
  • 2 997 postów
  • SkądLondyn, UK

Napisano 19 maja 2008 - 15:52

Myślę, że autor by się nie obraził, gdybyś wspomniał, skąd wziąłeś tą tapetkę.

#3130 hubiii

hubiii
  • 1 341 postów
  • Skądwroclaw

Napisano 19 maja 2008 - 16:57

a tu moja wiosenna tapetka, swiezo zrobiona :D
http://lh3.ggpht.com....jpg?imgmax=720

#3131 kmita

kmita
  • 131 postów

Napisano 19 maja 2008 - 17:44

Myślę, że autor by się nie obraził, gdybyś wspomniał, skąd wziąłeś tą tapetkę.

Szczerze mówiąc nie pamiętam ;) Przeszukam RSS ponieważ ściągnąłem ją z jakiegoś bloga.

#3132 admkryn

admkryn
  • 2 997 postów
  • SkądLondyn, UK

Napisano 19 maja 2008 - 18:02

No to ja dopowiem, ze jest to dzieło Psychopulsa, użytkownika naszego forum, bardzo nota bene poważanego użytkownika.

Tutaj jego stronka na Devianie.

#3133 Hex

Hex
  • 2 660 postów
  • SkądGdańsk

Napisano 19 maja 2008 - 19:17

No to ja dopowiem, ze jest to dzieło Psychopulsa, użytkownika naszego forum, bardzo nota bene poważanego użytkownika.

Poważnym nie nazwał bym osoby która na innym forum wypisuje, ze nie chce mieć nic wspólnego z MyApple i zabiera stamtąd swoje zabawki, i po niespełna 3 tygodniach nie wytrzymuje i wchodzi by pochwalić się nowym komputerkiem.
EDIT:
Racja admkryn, przeczytałem to co chciałem przeczytać, ale tak czy inaczej nic to nie zmienia ;)

#3134 admkryn

admkryn
  • 2 997 postów
  • SkądLondyn, UK

Napisano 19 maja 2008 - 19:21

Poważanym ;)

A wielu użytkowników (w tym ja) bardzo ceni jego prace i chętnie wykorzystuje je na tłach biurek :)

#3135 Bartch

Bartch
  • 438 postów
  • SkądWarsaw, PL

Napisano 19 maja 2008 - 20:55

U mnie kroliki:
Dołączona grafika
:)

#3136 admkryn

admkryn
  • 2 997 postów
  • SkądLondyn, UK

Napisano 19 maja 2008 - 22:31

Kocham tą reklamę, świetny jest podkładzik dźwiękowy - She's a rainbow. Z resztą w reklamie iMaców G3 też była ta piosneczka.

#3137 Mapedd

Mapedd
  • 32 postów

Napisano 19 maja 2008 - 23:16

Dołączona grafika
Dołączona grafika

#3138 Psychopulse

Psychopulse
  • 788 postów
  • SkądLondon, UK

Napisano 19 maja 2008 - 23:27

Poważnym nie nazwał bym osoby która na innym forum wypisuje, ze nie chce mieć nic wspólnego z MyApple i zabiera stamtąd swoje zabawki, i po niespełna 3 tygodniach nie wytrzymuje i wchodzi by pochwalić się nowym komputerkiem.
EDIT:
Racja admkryn, przeczytałem to co chciałem przeczytać, ale tak czy inaczej nic to nie zmienia ;)

Kolejny zakompleksiony, przesiąknięty negatywnymi emocjami moderator - czy to jakaś nieuleczalna choroba tego forum? Masz jakiś problem koleś? Nadal uważam, że to co spowodowało moje ówczesne odejście z forum było przykładem totalnej samowolki ze strony moderatorów i na pewno nie zasługuje na miano "poważnego zachowania", a to że, zdecydowałem się wrócić nie było na pewno spowodowane chęcia chwalenia sie nowym komputerem (co za beznadziejny pomysł, no ale każdy sądzi wg. siebie) więc z łaski swojej zejdź z mojej wielce niepoważnej osoby - i zajmij sie czymś godnym Twojej uwagi :D

Boli Cie, że postanowiłem tu znowu pisać? Coś mi się wydaje, że jesteś mocno odosobniony w swoich odczuciach :D

[ignore user mode on]

A, żeby nie było, ze off topic:

Dołączona grafika

Tapetka by me, oryginalna grafika by Piotr Jaworowski alias The Hejz ;)
Ikonki - Maji stripeless by Jonas Rask
;)

#3139 Krzysiek

Krzysiek
  • 4 184 postów

Napisano 19 maja 2008 - 23:33

Kolejny zakompleksiony, przesiąknięty negatywnymi emocjami moderator - czy to jakaś nieuleczalna choroba tego forum? Masz jakiś problem koleś? Nadal uważam, że to co spowodowało moje ówczesne odejście z forum było przykładem totalnej samowolki ze strony moderatorów i na pewno nie zasługuje na miano "poważnego zachowania", a to że, zdecydowałem się wrócić nie było na pewno spowodowane chęcia chwalenia sie nowym komputerem (co za beznadziejny pomysł, no ale każdy sądzi wg. siebie) więc z łaski swojej zejdź z mojej wielce niepoważnej osoby - i zajmij sie czymś godnym Twojej uwagi :D

Boli Cie, że postanowiłem tu znowu pisać? Coś mi się wydaje, że jesteś mocno odosobniony w swoich odczuciach :D

[ignore user mode on]

odnośnie wypowiedzi HEX'a - nie ma to jak nie wprost powiedzieć*zeby człowiek &^&(*&%$ z forum i że nie jest się mile widzianym ;/ :/ :shock: :shock:

#3140 woocash

woocash
  • 1 627 postów

Napisano 20 maja 2008 - 00:26

@Hex wybacz, ale nie chcę, żebyś nadal był moderatorem na forum. To nie jest jakaś dożywotnia pozycja, to moderatorzy są dla userów, nie odwrotnie! Masz podejście jak pan profesor z UW, który na pierwszych zajęciach stwierdził, że "pamiętajcie Państwo, my pbyśmy sobie tu bez Was doskonale poradzili!". Skąd tyle nienawiści? I jeszcze jedno - psychopulse, pomimo swoich 540 postów jest na forum rozpoznawany, sam pamiętam, że skorzystałem z wielu rzeczy które tu umieścił.

#3141 piopawlu

piopawlu
  • 196 postów
  • SkądStockholm, SE

Napisano 20 maja 2008 - 00:55

bebechy:

Dołączona grafika

#3142 BilboBaggins

BilboBaggins
  • 398 postów
  • SkądWrocław

Napisano 20 maja 2008 - 07:55

bebechy:

Dołączona grafika

Mozna poprosic o link do tapety?

A tutaj ode mnie przyklad co sie dzieje z biurkiem jak sie nie sprzata na nim przez miesiac czasu ;).
Dołączona grafika

#3143 vinci

vinci
  • 2 693 postów
  • SkądPoznań

Napisano 20 maja 2008 - 07:55

@Piopawlu można prosić o tapetkę? Bardzo mi się podoba :) P.S. Bilbo o kilka s mnie wyprzedził :D

#3144 piopawlu

piopawlu
  • 196 postów
  • SkądStockholm, SE

Napisano 20 maja 2008 - 09:48

@Piopawlu można prosić o tapetkę? Bardzo mi się podoba :)

P.S. Bilbo o kilka s mnie wyprzedził :D

Można :) Tapete zrobiłem sam i jest dostępna na moim koncie pulparindo.deviantART.com

Cieszę się, że się komuś podoba :) Oryginalna rozdzielczość to 1680x1050, więc dla MB trzeba sobie przyciąć po bokach.

#3145 brainisout

brainisout
  • 4 postów

Napisano 20 maja 2008 - 10:23

Teraz moja kolej. ;-)

[url]http://www.brainisout.com/inne/myapple_desktop.jpg[/url]

#3146 seb235-8731863dbe

seb235-8731863dbe
  • 8 114 postów

Napisano 20 maja 2008 - 11:05

Mam prośbe moźe mi ktoś udostępnić tą ładną leopardowską tapete ale niebieską (z 10.5 Server) ? Z góry dzięki.

#3147 Ka

Ka

• 6 050 postów
  • SkądKraków

Napisano 20 maja 2008 - 12:21

Prof. Google odpowiadal sekunde...

Leopard Server Aurora wallpaper on Flickr - Photo Sharing!

OS X Leopard Server Wallpaper | Peter Vatistas

#3148 BilboBaggins

BilboBaggins
  • 398 postów
  • SkądWrocław

Napisano 20 maja 2008 - 12:36

Można :) Tapete zrobiłem sam i jest dostępna na moim koncie pulparindo.deviantART.com

Cieszę się, że się komuś podoba :) Oryginalna rozdzielczość to 1680x1050, więc dla MB trzeba sobie przyciąć po bokach.

Wielkie dzieki. Pozwolilem sobie ja ciachnac i zrobic sobie tapetke na iPhone'a ;). Fajny koncept.

#3149 anx239

anx239
  • 679 postów
  • SkądWrocław

Napisano 20 maja 2008 - 16:20

Teraz moja kolej. ;-)

http://www.brainisou...ple_desktop.jpg

Mógłbyś dać namiary na taki ładny Dock z neonami ?

#3150 Bartch

Bartch
  • 438 postów
  • SkądWarsaw, PL

Napisano 20 maja 2008 - 17:19

A tutaj ode mnie przyklad co sie dzieje z biurkiem jak sie nie sprzata na nim przez miesiac czasu ;).
Dołączona grafika

Faktycznie ilosc ikonek niespotykana (: Jak ostatnio usiadlem do mojego blaszaka (ostatni raz siedzialem przy nim 2msc temu to nie moglem ogarnac ile na pulpicie jest ikon.. Oto jak czlowiek sie przyzwyczaja ;)

piopawlu tapetka swietna :) Dzieki wielkie!

Użytkownicy przeglądający ten temat: 10

0 użytkowników, 10 gości, 0 anonimowych