Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

iPhone 4 z USA, zdjecie SimLocka, ale nie Jailbreak

• Please log in to reply
37 replies to this topic

#26 robertk572

robertk572
  • 1109 posts
  • SkądNEW YORK

Posted 14 September 2010 - 20:49

-iP należy najpierw aktywowac karta AT&t. A czy można go odblokować? To zależy jaki jest soft.

#27 cosnow

cosnow
  • 42 posts
  • SkądPoznań

Posted 14 September 2010 - 21:11

Zamówłem, zobaczymy co dostane. Podziele się spostrzezeniami po odbiorze przesylki. wszystkim bardzo dziekuje za pomoc i pozdrawiam.

#28 Zaper

Zaper
  • 24 posts

Posted 27 October 2010 - 18:14

no własnie. też mam taki problem z siecią AT&T. Iphonik ma wersję 4.1. czy da się już coś z tym zrobić? w sensie simlocka i jailbreaka, nie oddając go do zadnego serwisu, tylko że tak powiem metodami domowymi?

#29 OleYek

OleYek

• 17478 posts

Posted 27 October 2010 - 18:31

no własnie. też mam taki problem z siecią AT&T. Iphonik ma wersję 4.1. czy da się już coś z tym zrobić? w sensie simlocka i jailbreaka, nie oddając go do zadnego serwisu, tylko że tak powiem metodami domowymi?

JB zrobisz, simlocka nie ominiesz na dzien dzisiejszy.

#30 Zaper

Zaper
  • 24 posts

Posted 27 October 2010 - 19:19

ehhh. no to ładnie :( mam telefon z którego nie mogę skorzystać z podstawowych funkcji- dzwonienie i smsy. czyli tak jakbym miał ipodatouch

#31 OleYek

OleYek

• 17478 posts

Posted 27 October 2010 - 20:28

ehhh. no to ładnie :( mam telefon z którego nie mogę skorzystać z podstawowych funkcji- dzwonienie i smsy. czyli tak jakbym miał ipodatouch

To jest urok wlasnie kupowania iPhone z simlockiem.

#32 nunektattoo

nunektattoo
  • 3 posts

Posted 11 March 2011 - 07:12

witam wszystkich kturzy chca dozywotnie sciagnac sim locka z iphona 4 16gb czy tez 32 gb niezaleznie od wersji softu moze byc najnowsza poprostu bez znaczenia przyjemnosc taka kosztuje u mnie 360 zl do 7 dni masz telefon odblokowany bez wysylki oczywiscie telefonu podlanczasz go do itunes i fabrycznie odblokowany jest juz twoj iphonik zainteresowanych prosze o wiadomosci pod adres nunektattoo@interia.pl ps niezaleznie od operatora angielskie iphona jak najbardziej mile widziane pozdro

#33 tores.

tores.
  • 1149 posts
  • SkądMontrouge

Posted 11 March 2011 - 08:08

Po pierwsze są już tańsze oferty niż twoja, po drugie dziecko idz na język polski i powiedz nauczycielowi by Ci wlał do głowy gramatykę, po trzecie piszesz "niezależnie od operatora'' a potem że angielskie. Po czwarte spadaj na Interię z taką ofertą

#34 PeGaZ666

PeGaZ666
  • 284 posts
  • SkądLondon, UK

Posted 11 March 2011 - 10:40

witam wszystkich kturzy chca dozywotnie sciagnac sim locka z iphona 4 16gb czy tez 32 gb niezaleznie od wersji softu moze byc najnowsza poprostu bez znaczenia przyjemnosc taka kosztuje u mnie 360 zl do 7 dni masz telefon odblokowany bez wysylki oczywiscie telefonu podlanczasz go do itunes i fabrycznie odblokowany jest juz twoj iphonik zainteresowanych prosze o wiadomosci pod adres nunektattoo@interia.pl ps niezaleznie od operatora angielskie iphona jak najbardziej mile widziane pozdro

I co wplata z gory poza jakimkolwiek serwisem aukcynym i pewnie nawet z AT&T sciagasz bo przeciez napisane jest "niezależnie od operatora'' no nie?

#35 Arvind Juneja

Arvind Juneja
  • 48 posts

Posted 11 March 2011 - 17:15

Ja się podepnę pod temat. Jak sprawdzić, CZY MAM jeszcze simlocka mając jailbrake'a? Mam iPhone 4 zakupionego w Orange UK i przez długi czas mimo jailbreak'a i podłączenia do sieci Orange PL pokazywał mi, że operatorem telefonu jest Orange UK. Potem coś się zepsuło, odblokował się modem wifi i w ogóle nie chciał mi karty sim odczytać i po paru godzinach restartów itd nagle w miejscu operatora pojawił się nasz rodzimy orange a po tym angielskim ani śladu. Chciałbym zrobić aktualizację bo wydaje mi się, że zdjęli mi tego simlocka (podobno w UK zdejmują po 3 miesiącach opłacania abonamentu) ale jestem ciekaw, czy mogę się upewnić przed podjęciem tych kroków bo nie potrzebuję ipod toucha...

#36 narkoman

narkoman
  • 4360 posts
  • SkądBydgoszcz

Posted 11 March 2011 - 17:52

Odinstaluj ultrasn0w :-P

#37 nunektattoo

nunektattoo
  • 3 posts

Posted 12 March 2011 - 04:29

tutaj mala wzmianka do pana z francji tak gramatycznego i idealnego sluchaj idioto jak jest taniej to ic do nich pomylilem sie piszac ze z kazdej sieci owszem z kazdej sieci ale angielskiej poza siecia 3 która w chwili obecnej jest nie mozliwa ale za kilka dni max 2 tygodnie bedzie mozliwosc i 3 a jesli chodzi o amerykanska siec o ktorej wspominasz to Cie tu zdziwie ale akurat idioto mam taka mozliwosc takze zamknij ryj baranie i h w moje orty jakos sie tym nie przejmuje

---------- Wpis dodano o 05:29 ---------- Poprzedni wpis dodano o 05:22 ----------

tak angielski orange zdejmuje za oplata 20 funtów sim locka po 3 miechach uzytkowania tel ale musi byc w nim karta sim orange uk i na 100 tel z angli 80 jest zablokowanych na terenie uk jako ze niby sie zgubił albo ze ukradli forma wyłudzenia od ubezpieczalni nowego iphona wiec takich telefonów siec zadna nadmieniam nie zdejmie sim locka nawet po 3 latach placenia abonamentu a tu noewina ja mam dojscie u operatorow i nie ma zadnego problemu tel po 7 dniach od wyslania mi imei hula jako fabrycznie odblokowany aha jesli chodzi o I co wplata z gory poza jakimkolwiek serwisem aukcynym i pewnie nawet z AT&T sciagasz bo przeciez napisane jest "niezależnie od operatora'' no nie? to nie wplata poprzez ebay ewentualnie allegro

#38 tores.

tores.
  • 1149 posts
  • SkądMontrouge

Posted 12 March 2011 - 05:59

Tak więc dowiedziałem się z twojego posta że jestem idealnym idiotą, władającym językiem polskim, dowiedziałem się jeszcze że pracujesz w Anglii, że mam ryj, to też przyjmuję do wiadomości, tylko nie wiem jak pogodzisz to że jestem baranem a zamknąć mam ryj, jak Cię w szkole pani uczyła, ryj ma świnia, a baran ma mordę, w Twoje "orty" nie wnikam ale bardzo się cieszę że miałeś odwagę napisać posta na tym forum nie znając języka polskiego, wiem że jest to dla Ciebie bardzo ciężka sprawa, ja na Twoim miejscu nie odważył bym się pisać, może wklejaj obrazki będzie bardziej zrozumiałe dla ogółu, ewentualnie znajdź jakiegoś Polaka, niech pisze za Ciebie, Bardzo przepraszam że śmiałem Panu zwrócić uwagę i ślę pozdrowienia do Londynu z Paryża ps nakarmiłem trola :/

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users