Witam
w nowym 3GS 8GB, nie mogę zrobić żadnego sensownego zdjęcia, tak jakby autofocus w ogole nie działał, tap-to-focus działa ale tylko w kwestii rozjaśniania ekranu, ostrość się nie zmienia
Generalnie obiekty makro jeszcze jakos wychodzą z dalszymi jest problem
[ATTACH=CONFIG]6648[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]6649[/ATTACH]
Wydaje mi sie tez ze aparat powinienem przy focusowaniu wydawać jakies dzwieku tu niczego takiego nie ma ?
Ma ktośpojęcie o co chodzi? Jak u was wychodza takie zdjecia ?
Telefon po JB
Pozdrawam i dziekuje za ewent. pomoc

Słaba jakość zdjęć Iphone 3GS - nie działa autofocus?
Started by
yaro12
, 08 Sep 2010 07:55
8 replies to this topic
Posted 08 September 2010 - 07:55
Posted 08 September 2010 - 14:54
Czy nikt nie moglby porownac tych zdjec ze swoimi 3GS i udzielić jakiejś porady ?
Bo nie wiem czy lecieć do Orange z telefonem

Posted 08 September 2010 - 18:29
Po co kupiłeś iPhone 3GS zamiast najnowszy iPhone 4?
Posted 08 September 2010 - 18:45
A po co zadajesz takie głupie pytania?
Posted 08 September 2010 - 18:52
wg mnie te zdjęcia są koszmarne - jakby były robione rozregulowanym 3G, który AF nie ma. Wg mnie byc może coś jest z softem. Przeinstaluj, jesli nic nie pomoże, serwis. Podeprzeć się należy zdjęciami z 3GS
Recenzja iPhone 3GS - zdjecia z aparatu - Galerie Applemania.pl
o tymi np
Recenzja iPhone 3GS - zdjecia z aparatu - Galerie Applemania.pl
o tymi np
Posted 08 September 2010 - 18:55
popatrz w soczewke i sprawdz czy sie cos tam rusza podczas ostrzenia, jesli nie to znaczy ze cos z AF nie gra, dzwiek tez powinno byc slychac podczas wyostrzania
Posted 08 September 2010 - 19:21
Czy ktoś jeszcze może ptowierdzić, że powninen być dźwięk? Ja go nie mam... I w sumie zdjęcia też nie najładniejsze wychodzą. Ale to chyba kwestia mojego parkinsona
Posted 08 September 2010 - 21:10
u Mnie dzwięku również nie ma, zdjęcia też raczej nie najlepsze :/, a w porównaniu do Omni to tragedyja, z pomocą po części przyszedł progos PRO HDR
Posted 08 September 2010 - 23:11
>>Po co kupiłeś iPhone 3GS zamiast najnowszy iPhone 4?
W abonamencie to rzeczywiście głupota, na allegro to nadal 1/2 ceny czwórki
>>wg mnie te zdjęcia są koszmarne - jakby były robione rozregulowanym 3G, który AF nie ma. Wg mnie byc może coś jest z softem. Przeinstaluj, jesli nic nie pomoże, serwis. Podeprzeć się należy zdjęciami z 3GS
Tak szczególnie, że mam Iphone 2G / 3G i robia duzo lepsze zdjęcia poza makro, sprobuje restore zrobić ale szkoda mi wszystkiego.
>>popatrz w soczewke i sprawdz czy sie cos tam rusza podczas ostrzenia, jesli nie to znaczy ze cos z AF nie gra, dzwiek tez powinno byc slychac podczas wyostrzania
Nic nie rusza sie, nic nie "bzyka"
>>z pomocą po części przyszedł progos PRO HDR
Programy nic nie zmieniają
xinqev / kajus01
Wrzuccie jakies swoj zdjecia szczegolnie dalekich obiektów
Robie restore... zobaczymy

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users