Mam iPoda touch 2gen i do tej pory (mam go od miesiąca) ładowałem go z PC.
Czytałem już, że polecacie oryginalną ładowarkę Apple .
Na ispocie jest ładowarka apple za 130 zł.
Dokupiłbym do niej samochodową z Griffina za 100 zł.
Ale moje pytanie brzmi czy jest aż tak wielka różnica między nimi a tym zestawiem macally (wszystko na iSpocie) za 90 zł ?!
Jeśli tak to w czym jest ten zestaw tak bardzo zły, że jest ponad 100 zł tańszy od powyższych produktów?
Byłbym wdzięczny jeśli byście polecili coś z allegro ( może być zestaw do 200 zł)

Ładowarka - pytanie
Rozpoczęty przez
akarul
, 30 sie 2010 20:42
5 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 30 sierpnia 2010 - 20:42
Napisano 30 sierpnia 2010 - 22:22
Ja kupilem caly zestaw MacAlly, taki w czarnym pudelku, ladowarka seciowa z roznymi przejsciowkami i ladowarka samochodowa za 50 zl z Saturna i sprawdza sie rownie dobrze po prawie roku uzytkowania jak oryginalna ladowarka Apple na wszystkich moich urzadzeniach ( w sygnaturze)
Napisano 31 sierpnia 2010 - 09:35
ja mam oryginalna ladowarke apple, ipoda touch 1gen, i w ok. 40-45 min. laduje sie 75-80% baterii. nie wiem jak z innymi, ale jesli z nieoryginalnych laduje sie duzo wolniej, to mysle ze warto.
Napisano 31 sierpnia 2010 - 15:47
a ja popełniłem błąd, którego żałuje. sprzedałem iPoda touch 3G 32GB na allegro w zestawie z ładowarką, oryginalną, którą kupiłem okazjonalnie na Allegro razem z kablem USB za 70zł. Nie pomyślałem, że jak będę kupował iPoda nowego, też będzie mi potrzebna ładowarka. A nie ukrywam, ta oryginalna jest bardzo poręczna i nie ma problemów z kompatybilnością.
Napisano 31 sierpnia 2010 - 18:05
Ja mam zwykłą ze sklepu GSM do iphone-a (mam ipoda touch 2g) za 25 zł i jak na razie działa świetnie. Także ładuje bardzo szybko.
Napisano 01 września 2010 - 11:46
Kupiłem ładowarkę Griffin (mało zajmuje w walizce czy w torbie po prostu jest mała) w portalu iSense.pl chyba 70 zł nie pamiętam xD w zestawie był przełącznik na gniazdka europejskie gdyż na początku ma przełącznik amerykański (widziałem że w Egipcie używają Europejskich gniazdek ! Chyba że tylko w tym hotelu xD)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych