Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Etui do iPhone 4. Dostępność. Komis, iSpot oraz "pan Komputronik". Niesmak.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
31 odpowiedzi w tym temacie

#26 dredg

dredg
  • 2 452 postów
  • SkądVendin les Béthune

Napisano 20 września 2010 - 15:49

Pod wzgledem ochrony pewnie rewelacja, wyglad taki sobie, zwrot najcienszy smartfon gubi sens :P

Jedyne na co bym zamienil bumpera to http://www.elementca...om/iphone4.html cena troche zaporowa

http://www.youtube.com/watch?v=ojUgTNroByY&feature=related

#27 dvcam

dvcam
  • 1 845 postów
  • SkądLodz

Napisano 20 września 2010 - 17:01

Witam. Ja znalazlem etui mojej ulubionej firmy OtterBox, uzywam jednej z nich na iP3G i powiem wam ze spokojnie mozna rzucac telefonem po podlodze bez obawy o uszkodzenie. Teraz przyszedl czas na uzbrojenie nowego A4. Dziele sie linkiem jesli ktos jest zainteresowany ochrona swojego cacka: Akcesoria iPhone i iPod - Sklep iPhone iPeachy.com - iPhone 4G

Ta pancerna obudowa jest chyba dla drwali...

#28 menci

menci
  • 4 postów

Napisano 20 września 2010 - 21:03

Mam ja juz u siebie i wyglada calkiem dobrze :) natomiast wydajac 4tys na telefon nadmierna ochrona jest jak najbardziej wskazana.

#29 AppleLife

AppleLife
  • 91 postów

Napisano 21 września 2010 - 01:14

Pod wzgledem ochrony pewnie rewelacja, wyglad taki sobie, zwrot najcienszy smartfon gubi sens :P

Jedyne na co bym zamienil bumpera to ElementCASE cena troche zaporowa

A tam zaporowa zamówiłem dwie sztuki Black-lemo i Black-pink, zaporowy to czas oczekiwania na Vapor od 2 do 3 miesięcy:) dlatego ceny na ebay windują od 200 do 300usd czyli 3-4 razy większe niż przy zamówieniu od producenta;)

Polecam SGP po niższej cenie!

Mam ja juz u siebie i wyglada calkiem dobrze :) natomiast wydajac 4tys na telefon nadmierna ochrona jest jak najbardziej wskazana.

Tak! Tylko tel nie powinien wyglądać jak ŻEL BETONOWY KLOC;) Nikt Ci tego nie kupi heheh

Pozdrawiam

#30 goodboy25

goodboy25
  • 4 354 postów
  • SkądWaWa

Napisano 21 września 2010 - 19:44

Najlepsze i najfajniejsze etui robią Belkin, Macally i Griffin, czasem Puro ma też coś fajnego. W sklepach stacjonarnych w Polsce nie ma co szukać, nawet w Warszawie, jeśli już mają to bardzo ograniczony wybór. Najlepiej jest zamówić z Allegro, bądź Ebay, lub bezpośrednio ze strony producenta. pzdr

#31 Attiss

Attiss
  • 594 postów

Napisano 22 września 2010 - 10:43

Z tego co widzę, to PURO jest w iSpotach
Sklep internetowy iSpot APR komputery Apple Mac, iPod, iPhone, akcesoria iPod, iPhone, oprogramowanie.

#32 mis1u1

mis1u1
  • 45 postów
  • SkądBrenna

Napisano 22 września 2010 - 10:50

Zależy w których. W Katowicach nie mają nic do iPhone 4 :)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych