Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Konfiguracja Internetu w Play (po raz kolejny)

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1 odpowiedź w tym temacie

#1 msmyla

msmyla
  • 1 postów

Napisano 26 sierpnia 2010 - 10:23

Z góry przepraszam, jeśli to źle, że założyłem nowy wątek, ale stwierdziłem, że za odświeżanie starego też by mi się oberwało.

Otóż przejrzałem wszystkie wątki na tym forum i mnóstwo wątków na innych forach odnośnie konfiguracji Internetu w Play. Tak, wiem, APN:internet, użytkownika i hasła brak. Próbowałem z dużych liter, z małych liter, w kombinacji z różnymi ustawieniami MMS, poprzez unlockit.co.nz, wszystkie rebooty, respringi itd.

Internet Play 500Mb za 15zł w Play Fresh
jednak jak nie działał, tak nie działa. Cały czas wyskakuje mi "Safari can't connect to the Internet". Przez Operę i Atomic Web tez nic nie idzie. Jednak codziennie zżera mi z konta 1-2Mb danych - dwukrotnie pisałem do biura obsługi Play, dwukrotnie mi przekleili ci idioci tekst ze strony konfiguracji Play :evil: Za trzecim razem złożyłem reklamację i odpisali, że przecież wszystkie nawiązane połączenia są jak najbardziej prawidłowe i że moja reklamacja jest "niezasadna" :o

Szlag mnie trafia, bo potrzebuję Internetu, a niestety w ciągu najbliższego miesiąca nie mam czasu pójść osobiście do biura Play (na prawdę).

Czy macie jakiś pomysł?

Dzięki z góry

#2 DUCHOWNY

DUCHOWNY
  • 116 postów

Napisano 27 sierpnia 2010 - 21:25

a czy czasami nie masz włączonej blokady transferu danych??

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych