Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Gwarancja Orange i żądanie oryginalnego pudełka

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
29 odpowiedzi w tym temacie

#26 pikolo75

pikolo75
  • 341 postów
  • SkądWęgorzewo, Poland

Napisano 30 sierpnia 2010 - 15:34

Telefon oddałem do salonu a tam jakiś idiota :confused: wysłał go do Suwałk a nie do Raszyna (jedyny serwis) . Tam zrobili piękne oczy :mad: i odesłali z adnotacją że nie są go w stanie zrobić i nakazali wydać nowy. Potem kilka tygodni walki z salonem :evil: i dopiero rozmowa z menadżerem salonu Orange w piątek pomogła . Poinformowali że innych nie mają :???:. Dzisiaj zadzwoniła pani z salonu z informacją że IP został wysłany w piątek i jest to model IP4 16GB :P. Mile poprosiłem o kartę MicroSim :-)i powiedziałem że czekam niecierpliwie na wiadomość o odebraniu IP;).

#27 Mrozu

Mrozu
  • 47 postów

Napisano 30 sierpnia 2010 - 16:36

dzisiaj oddałem 3GS 16 GB na gwarancji... modle się żeby ją uznali i nie mieli już innych 3GS na wymiane;D bo 8 GB już wiem że na pewno nie przyjmę, choćby mi dopłacali:))

#28 pikolo75

pikolo75
  • 341 postów
  • SkądWęgorzewo, Poland

Napisano 30 sierpnia 2010 - 16:45

Walcz śmiało. U mnie skończyło się na oficjalnym piśmie do salonu z powiadomieniem centrali w warszawie oraz rzecznika praw konsumenta. Dopiero po tym piśmie wymiękli i teraz czekam niecierpliwie na IP4.

#29 pikolo75

pikolo75
  • 341 postów
  • SkądWęgorzewo, Poland

Napisano 10 września 2010 - 10:31

Po miesiącu walki w końcu wymienili mi 3GS 16GB na IP4 16GB !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

#30 tores.

tores.
  • 1 149 postów
  • SkądMontrouge

Napisano 10 września 2010 - 10:37

Farciarz :D

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych