Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Czy programy kupione na iphone bede za darmo na ipadzie?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
14 odpowiedzi w tym temacie

#1 qtylovsky

qtylovsky
  • 823 postów
  • Skądwołomin

Napisano 19 sierpnia 2010 - 21:46

Czy programy kupione w wersji na iphone, bede mogł ponownie sciągnąć w wersji na ipada za darmo, czy bede musial je kupic jeszcze raz?

#2 xrey

xrey
  • 190 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 19 sierpnia 2010 - 21:49

Tak są za free ale nie wszystkie działają (większość z tych co mam działa) i nie wszystkie są dostosowane do rozdzielczości iPada.

#3 Alex007

Alex007
  • 820 postów

Napisano 19 sierpnia 2010 - 21:50

Są aplikacje od razu w wersji iPad i iPhone.

#4 Fifty-50

Fifty-50
  • 3 314 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 19 sierpnia 2010 - 21:52

Aplikacje są przypisane do konta, nie do urządzenia, więc spokojnie ściągaj.

#5 qtylovsky

qtylovsky
  • 823 postów
  • Skądwołomin

Napisano 19 sierpnia 2010 - 21:56

bo mam aplikacje do oglądania imingów w F1, a ta aplikacja kosztowala 22 Euro, i boje sie ze jak sciagne wersje na ipada, to znowu pobierze mi 22Euro, ( oczywiscie nie chodzi mi o wgranie tej samej aplikacji co na iphona, bo rozdzielczosc bedzie kiepska)

#6 arturcisz

arturcisz
  • 10 155 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 19 sierpnia 2010 - 22:02

Zapłacisz jeszcze raz, jeśli producent robi osobno wersję na iPhona a osobno na iPada.

#7 xrey

xrey
  • 190 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 19 sierpnia 2010 - 22:02

Też ją mam, fajny soft. Kupiłem ją jak już miałem iPada ale na iPhonie też się zainstalowała więc powinno być ok

#8 qtylovsky

qtylovsky
  • 823 postów
  • Skądwołomin

Napisano 19 sierpnia 2010 - 22:06

kurde, jak mam zaplacic kolejene 22 euro to sie mocno wkurze.... kupiłem ja najpier na phone, ale wolałbym jej uzywac na ipadzie...a z tego co wiem to sa wersje na ipada i na iphone, przynajmniej tak sie wyswietla w appstore... :/

#9 xrey

xrey
  • 190 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 19 sierpnia 2010 - 22:10

Spoko, zsynchronizuj ją i zobaczysz... wydaje mi się, że będzie ok.

#10 Roberto

Roberto
  • 13 752 postów
  • SkądWrocław

Napisano 19 sierpnia 2010 - 22:15

qtylovsky - kosmicznie szybki test - otwierasz iTunes, klikasz na aplikacje, ustawiasz sortowanie "Apps" (nie "Genres") i patrzysz w jakiej jest kategorii - iPhona and iPod Touch Apps czy może iPhone, iPod Touch and iPad Apps i masz odpowiedź czy aplikacja jest uniwersalna. Albo wyszukujesz aplikację w App Store i patrzysz czy ma obok ceny +. Jeżeli tak - to jest uniwersalna. Albo po prostu patrzysz w jej opis.

#11 qtylovsky

qtylovsky
  • 823 postów
  • Skądwołomin

Napisano 19 sierpnia 2010 - 22:17

ok, jest za free :D zmylila mnie aplkacja angry birds... bo mialem ja na iphonie, i sciagnalem nja na ipada, ale wersje HD i musialem zaplacic, ale dlatego ze to byla inna wersja :D

#12 CeBeeR

CeBeeR
  • 1 362 postów
  • SkądUK

Napisano 20 sierpnia 2010 - 00:53

Przyznam, że również przywykłem, że część z moich zakupionych aplikacji na iPhone mogłem używać na iPodzie Touch. Oczywiście też część aplikacji zapragnąłem przenieść na iPada. Skończyło się na tym, że zupełnie żadna aplikacja nie była w stanie obsłużyć rozdzielczości iPada i czeka mnie kupowanie osobnych wersji nawet tych samych aplikacji. Ale nikt w końcu nie obiecywał, że iPad będzie tani w utrzymaniu. ;)

#13 baconp

baconp
  • 30 postów

Napisano 23 czerwca 2015 - 13:11

Odkopię trochę temat. Interesuje mnie płatna aplikacja pogody która jest w 2 wersjach na Ipad na Iphone.

https://itunes.apple...d294631159?mt=8 iphone

https://itunes.apple...d373515261?mt=8 ipad

Czy moge zakupic wersje na ipada HD i korzystac z niej na Iphone?

Czy jestem zmuszony kupic na iphone i korzystac na iphone i ipad

Nie ukrywam ze denerwujace sa programy przeznaczone tylko na iphone a ktore otwiera sie na ipadzie z ikoną powiększenia

#14 radzion

radzion

master of disaster

• 1 193 postów

Napisano 07 lipca 2015 - 01:38

Aktualnie uzywam Weather Pro na obu urzadzeniach. Wersji z iPada nie uzyjesz na iPhonie. Musisz zainstalowac oddzienie (tzn. kupic).

 iMac + MacBook Air + Time Capsule |  iPhone 12 Pro |  iPhone 11 Pro Max |  WATCH + Band(PRODUCT) RED |  iPad Pro 12,9" +  Pencil

#15 eualex

eualex
  • 2 097 postów

Napisano 07 lipca 2015 - 11:00

Czy moge zakupic wersje na ipada HD i korzystac z niej na Iphone?

Nie.

Wersja podstawowa "Compatibility: Requires iOS 7.1 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch. This app is optimized for iPhone 5, iPhone 6, and iPhone 6 Plus." 

Wersja iPad: "Compatibility: Requires iOS 7.0 or later. Compatible with iPad".

Czy jestem zmuszony kupic na iphone i korzystac na iphone i ipad

Jeśli chcesz 1 aplikacji dla dwóch urządzeń - tak. 

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych