Karta SIM AT&T - jak ją aktywować?
Posted 19 August 2010 - 11:46
Posted 19 August 2010 - 12:10
Posted 19 August 2010 - 14:14
Tak, poczytac w dziale poradniki jak aktywowac 2G...
No patrzcie, jaki mądry, jak pomocny! Kolego, iPhone'a 2G to ja aktywować wyobraź sobie potrafię, pytałem o aktywację karty sim.
Sprawa wygląda zatem tak: albo Twoja odpowiedź jest wynikiem wrodzonej opryskliwości - w takim wypadku współczuję rodzinie i przyjaciołom - albo jest gorzej, bo nie potrafisz czytać ze zrozumieniem. Pewien nie jestem, ale już chyba na koniec 6 klasy podstawówki na tych testach które robią dzieciakom sprawdza się umiejętność czytania ze zrozumieniem. Ale słuchaj, tutaj nie trzeba nawet czytać mojego całego tesktu, wystarczy sam tytuł (dla ułatwienia Ci podkreślę i pogrubię):
Karta SIM AT&T - jak ją aktywować?
Żeby było ciekawiej, już raz w rozmowie ze mną się zbłaźniłeś, twierdząc, że iPhone 2G był sprzedawany wyłącznie w USA i iPhone 3G był pierwszym iPhone'm w oficjalnej sprzedaży w Europie. W dodatku w ten sam opryskliwy sposób, z wyższością: "Taaaa? Ciekawe...". Żeby nie było, cytat: http://myapple.pl/ip...tml#post1304299
Weź sobie facet na wstrzymanie, jak nie wiesz, to się nie wypowiadaj.
Podbijam zatem temat - czy jest jakiś sposób na aktywację karty sim AT&T, cos musze wiedziec?
Posted 19 August 2010 - 14:31
Posted 19 August 2010 - 14:43
Posted 19 August 2010 - 15:08
Karta micro SIM Iphone z adapterem
Nawet na iphone 4 obejdzie sie bez nozyczek
Posted 19 August 2010 - 15:23
Posted 19 August 2010 - 16:52
No patrzcie, jaki mądry, jak pomocny! Kolego, iPhone'a 2G to ja aktywować wyobraź sobie potrafię, pytałem o aktywację karty sim.
W sumie na tym powinienes zakonczyc temat, ale widocznie jestes smutnym i msciwym czlowiekiem, albo sie tak podnieciles, ze musiales sie wyzalic. Lepiej CI, Koledzy z podworka bardziej Cie szanuja teraz? Wycieczki osobiste swiadcza tylko widocznie o Twoim niskim poziomie i niskiej samoocenie. ALe to juz problem Twoj, ja sie tak nisko znizac nie bede, natomiast jezeli piszesz o problemie ze swoim operatorem nie wiedziec czemu w dziale dotyczacym iPhone a nie operatorów komórkowych, to dostajesz taka odpowiedz jaka dostałes.
Podbijam zatem temat - czy jest jakiś sposób na aktywację karty sim AT&T, cos musze wiedziec?
A podpisales umowe z AT&T, ze chcesz aktywowac karte?
Posted 19 August 2010 - 17:14
Posted 19 August 2010 - 20:46
Wycieczki osobiste swiadcza tylko widocznie o Twoim niskim poziomie i niskiej samoocenie.
To Ty jesteś z zasady nieuprzejmy i opryskliwy. Po raz trzeci używasz wobec mnie wywyższającego tekstu w stylu "wiem lepiej", i po raz trzeci nie masz racji, czyli:
A podpisales umowe z AT&T, ze chcesz aktywowac karte?
A czy Ty podpisujesz umowę z Erą, gdy kupujesz starter Heyah lub TakTak? Albo z Plusem, gdy kupujesz starter 36i6? Nazwa "prepaid" coś mówi?
Z tym ze tego typu SIMcard trzeba doladowywac co 3miesiace-w przeciwnym wypadku karta bezpowrotnie traci waznosc.
I na taką odpowiedź czekałem, karta leży bowiem w szufladzie od grudnia, zatem wszystko chyba jasne. Dzięki @robertk572 !
Temat można zamknąć.
Posted 20 August 2010 - 01:25
A czy Ty podpisujesz umowę z Erą, gdy kupujesz starter Heyah lub TakTak? Albo z Plusem, gdy kupujesz starter 36i6? Nazwa "prepaid" coś mówi?
Tak, ale w zyciu nie musialem aktywowac prepaida. Po wyciagnieciu z pudelka dziala, nie zaleznie od tego czy to polski prepaid, czy blau, czy CallYa, czy o2 czy Movistar czy TIM, nigdy nie musialem aktywowac. Poza tym, nie pisales nic o Prepaid, wiec teraz nie odwracaj kota ogonem, do tego 2G z USA byly dostarczane w standardzie z kartami SIM od AT&T.
Posted 20 August 2010 - 16:15
Poza tym, nie pisales nic o Prepaid, wiec teraz nie odwracaj kota ogonem
Oczywiście że nie, napisałem przecież, że dostałem ją od znajomego i nic o niej nie wiem, podobnie jak...
do tego 2G z USA byly dostarczane w standardzie z kartami SIM od AT&T
...nigdzie nie napisałem, że jest ona od mojego iPhone'a 2G.
Ale widze ze na ambicje podziałało - po prostu czytaj uważniej posty, a na pewno w przyszłości będzie ok.
Proszę o zamknięcie tematu.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users