[iSync] HTC Smart
Rozpoczęty przez
EpureLight
, 15 sie 2010 10:26
3 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 15 sierpnia 2010 - 10:26
Witam was
Zakupiłem ostatnio telefon HTC Smart. Ogólnie jestem z niego zadowolony ale chciałbym aby synchronizował się z moim MacBookiem. Problem polega na tym, że jak włączam iSync i chce dodać urządzenie to on je znajduje, lecz wyświetla mi komunikat "iSync nie może się połączyć z tym urządzeniem". Niestety HTC dostarcza program który działa tylko pod windowsem. Na stronie producenta nie ma jakiegokolwiek pluginu, a jest to telefon dosyć "świeży" i w internecie nie ma zbyt wielu informacji. Czy mógłby mi ktoś pomóc w tym temacie ?
Pozdrawiam, Kamil Chojnicki
P.S. Jeżeli to niewłaściwy dział proszę o przeniesienie, z góry dziękuję.
Napisano 15 sierpnia 2010 - 10:33
Spróbuj tego: Synchronize HTC Touch Pro, Diamond, TyTN, Tilt to Mac with The Missing Sync for HTC Touch.
Napisano 15 sierpnia 2010 - 10:54
Nie wiem czy to zadziała ponieważ to jet do telefonów bazujących na Windows Mobile, a HTC Smart pracuje na nowym systemie Brew od Qualcomm. Dodatkowo ta zaporowa cena bez możliwości przetestowania. Nie ma nic bardziej budżetowego ?
Napisano 15 sierpnia 2010 - 12:21
Wejdź na główną stronę, tam jest sporo wersji Missing Sync - na Androida, Win Mobile, Symbiana i nie wiadomo co jeszcze. Może i do Twojego systemu się coś znajdzie. A jeśli nie to może uda się wszystko jakoś spiąć przez google sync?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych