Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Karta MicroSIM z Ery - zdjęcia

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
66 odpowiedzi w tym temacie

#51 RADZIOLEX

RADZIOLEX
  • 84 postów
  • SkądLDN / K-CE

Napisano 02 stycznia 2012 - 10:54

powiedzcie prosze dalej taki problem z mini simami w PL ? wybieram sie do PL pod koniec stycznia i mam zamiar nareszcie zamienic mojego POP'a na mini mam go juz prawie 9 lat :) i jest to platynowy nr wiec bardzo mi zalezy napisalem @ do Orange 9 grudnia nadal nie otrzymalem odpowiedzi z BOK

#52 kamil1989

kamil1989
  • 48 postów
  • SkądŁódź

Napisano 02 stycznia 2012 - 11:04

Z Orange nie wiem jak jest, ale wypowiem się o PLAY. Znalazłem dopiero w 4 salonie i to jeszcze ostatnią kartę (duplikat) - miasto 740 tys. mieszkańców.

#53 ppawcio

ppawcio
  • 47 postów

Napisano 02 stycznia 2012 - 12:12

O ile się nie mylę to teraz jest T-Mobile, a nie Era, jakim cudem dostałeś tą kartę z Ery?

ja miesiąc temu też dostałem ERĘ i też się zdziwiłem :) grunt, że działa :)

#54 _Artek_

_Artek_
  • 1 048 postów

Napisano 03 stycznia 2012 - 13:47

ja Micro sim z ery dostałem dokładnie 30.12.11 co prawda mając 4s w zakładkach mam link do opisu 4 ale to taki szczegół Witaj w sieci Era Bezcenne:)) mam tylko problem ze static noise ale już idzie do mnie nowy mam nadzieje dobry iPhone 4s

#55 NoVyr9

NoVyr9
  • 901 postów
  • SkądWarszawa, PL

Napisano 04 stycznia 2012 - 01:15

A co wy się spodziewaliście, że wywalą wszystkie karty i startery na śmietnik skoro nic prócz kolorków i loga się nie zmieniło?

#56 _Artek_

_Artek_
  • 1 048 postów

Napisano 04 stycznia 2012 - 11:35

Ja osobiście się ciesze ale myślałem źe rok po re brandingu już ich po prostu nie ma cóż za miła niespodzianka:))

#57 allgsm

allgsm
  • 173 postów
  • Skądwroclaw

Napisano 04 stycznia 2012 - 14:46

A nie lepiej przejsc sie do jakiegos serwisu Gsm i przyciac gilotyna ? Robie cos takiego od dawna i nie bylo jeszcze opcji by karta dzialala.

#58 carbon1

carbon1
  • 463 postów
  • SkądCalgary,CA

Napisano 04 stycznia 2012 - 14:49

A nie lepiej przejsc sie do jakiegos serwisu Gsm i przyciac gilotyna ? Robie cos takiego od dawna i nie bylo jeszcze opcji by karta dzialala.

''by karta nie dzialala'' chciales powiedziec

#59 allgsm

allgsm
  • 173 postów
  • Skądwroclaw

Napisano 04 stycznia 2012 - 15:07

''by karta nie dzialala'' chciales powiedziec

Buhehe i dlatego tacy Jak Ty, glowkuja z wymiana karty. Siedze w tym biznesie od 10 lat. A karty sim przycinamy praktycznie od poczatku od kad pojawil sie iphone 4. Jest do tego specjalna wycinarka. Przycielismy ich setki, nie bylo przypadku aby ktoras nie dzialala. Wiec jak masz zamiar gadac glupoty na temat o ktorym nie masz pojecia to zle trafiles.

#60 _Artek_

_Artek_
  • 1 048 postów

Napisano 04 stycznia 2012 - 15:30

może i lepiej ale po co skoro w salonie T mobile wymienili mi za darmo:D

#61 carbon1

carbon1
  • 463 postów
  • SkądCalgary,CA

Napisano 04 stycznia 2012 - 15:32

allgsm
ja jak najbardziej nie mam nic przeciwko przycinaniu kart sim, poprawilem cie bo sie pomyliles w tym co napisales (przyjzyj sie dobrze co napisales ze ''robisz to od dawna i nie bylo jeszcze opcji by karta dzialala'' to znaczy ze za kazdym razem karta nie dziala) zaskoczyles?

#62 allgsm

allgsm
  • 173 postów
  • Skądwroclaw

Napisano 04 stycznia 2012 - 15:32

może i lepiej ale po co skoro w salonie T mobile wymienili mi za darmo:D

Oczywiscie w tej chwili juz nie ma z tym problemow, chociaz nie w kazdej sieci ;-) Moja wypowiedz sie tyczyla do Tych ktorzy szukaja szablonow i sami wycinaja.

#63 RADZIOLEX

RADZIOLEX
  • 84 postów
  • SkądLDN / K-CE

Napisano 06 stycznia 2012 - 23:33

ok odnosnie mojej poprzedniej wypowiedzi po 18 dniach od mojego @ do BOK Orange otrzymalem dzisiaj odpowiedz ze wymiana karty sim w POP tak jak wczesniej pisalem zalezy mi bo gold nr wracajac wymiana takiej karty sim na micro 30 dni roboczych i 49zl absurd

#64 maibatsu

maibatsu
  • 245 postów

Napisano 06 stycznia 2012 - 23:55

Jakby kogos to interesowalo, to w heyah wymieniaja za darmo. Pisze to, bo na ich stronie nie ma o tym zadnego info.

#65 zubel

zubel
  • 1 194 postów
  • SkądWodzisław Śląski / Opole / Katowice

Napisano 07 stycznia 2012 - 12:10

jak wymieniałem w t-mobile'u (zaraz po rebrandingu), to też, mimo zapewnień konsultanta na infolinii i ludzi z 2 pkt sprzedaży, babka wyskoczyła z txtem, ze do nastepnej faktury zostanie naliczone bodajze 39PLN. Nic nie naliczyli.

#66 DD7

DD7
  • 101 postów
  • SkądPL

Napisano 07 stycznia 2012 - 13:48

W marcu wymieniałem swoją kartę w Orange (oferta Nowe Orange Go) i wyniosło mnie to standardowo 25 złotych. Trzeba jednak iść do salonu firmowego Orange, a nie do tych łączonych z tepsą, bo w takim nie nie rady wymienić. Cała procedura trwała może 5 minut.

#67 thomas516

thomas516
  • 50 postów
  • Skądszczecin

Napisano 07 stycznia 2012 - 22:47

ja wymieniałem w play w listopadzie i nie było z tym problemu, do tego za darmo :D

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych