Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Czy Regenersis to dalej jedyny serwisant Iphonów?

• Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 KikU

KikU
  • 40 posts

Posted 10 August 2010 - 11:32

Oddałem swojego 3gsa do naprawy w Erze 6 dni temu, wchodzę na crc-polska i wpisuję tam imei swojego iphona i nie wyświetla się żaden status dotyczący jego- ba, pokazuje że tego iphona nie ma nawet u nich w naprawie. Czy ktoś inny obecnie zajmuje się iPhonami?

#2 dliwski

dliwski

• 15306 posts
  • SkądWarszawa

Posted 10 August 2010 - 11:33

Oby... miałbyś wielkie szczęście! :)

#3 untaztood

untaztood
  • 566 posts

Posted 10 August 2010 - 11:54

Prędzej to jeszcze Era nie przekazała go do Regenersis ;)

#4 KikU

KikU
  • 40 posts

Posted 10 August 2010 - 12:26

Szczerze, to mam nadzieję że nie będą z nim nic grzebać, tylko wymienią na nowy bo obudowa zaczęła pękać i się wyświetlacz ostatnio brzydko porysował :rolleyes: Wiecie czy dalej wymieniają zamiast grzebać? Zdjęcia czujników zalania zrobiłem ;)

#5 dliwski

dliwski

• 15306 posts
  • SkądWarszawa

Posted 10 August 2010 - 12:28

Dalej wymieniają? Jeśli coś mogą dalej robić to chyba tylko zwracać jako zalane. Jeśli wymienią to będzie nowość. Zdjęcia w niczym nie pomogą - zapewniam Cię.

#6 fuzzyland

fuzzyland
  • 193 posts

Posted 10 August 2010 - 12:39

Reklamowałem u nich kilka iP3G i bez problemu dostałem nowe, więc nie mam im nic pod tym względem do zarzucenia, chociaż czytając forum miałem obawy czy mi też nie zaleją. Teraz znowu mam kilka sztuk do wysłania, mam nadzieję, że też wymienią :-) Co do Regenersis, to tylko w kwestii serwisu HTC mam zastrzeżenia, wymieniali chyba 6 razy płytę główną w jednym telefonie i nadal był niesprawny.

#7 KikU

KikU
  • 40 posts

Posted 18 August 2010 - 18:25

Oddałem do naprawy równe 2 tyg temu, czy przysługują mi już jakieś prawa skoro minęło 14 dni? Na CRC Polska mi pokazuje, że został przyjęty 12-08, do tego stan: W trakcie naprawy w centralnym serwisie - Regenersis (WARSAW) Sp. z O. O. Oprócz tego znajomy mi powiedział, że nie dając mi nic zastępczego też złamali jakieśtam moje prawo, wiecie coś więcej na ten temat?

#8 szkodnik85

szkodnik85
  • 107 posts

Posted 19 August 2010 - 07:52

No niestety jeseli oddales telefon na Gwarancje to bedziesz musial czekac. Nigdzie nie jest nqpisane ze naprawa gwarancyjna musi trwac 14 dni roboczych. No chyba ze gwarancja producenta mowi inaczej. Jezeli oddalbys telefon z tzw uprawnien czyli niezgodnosci towaru z umowa to firma ma 14 dni na ustosunkowanie sie do twojego pisma. Jezeli nie odpowadaja to automatcznie zgadzaja sie na twoje warunki. No ale w tym przypadku pozostaje ci tylko czekac.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users