Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Jak kupić iPhona w UK

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 Mess

Mess
  • 20 postów
  • SkądGdynia

Napisano 09 sierpnia 2010 - 14:27

Mam pytanie w jaki sposób można kupić iPhona 4 w UK, nie mieszkając w Anglii (w sensie by odebrać w sklepie)? Byłem w zeszłym tygodniu w Londynie i nie udało mi się tego od ręki załatwić iPhony były tylko za rezerwacją (dużo ich mieli i kolejka była duża... ale były:)) W jaki sposób można zarezerwować takiego iP-ka, bo na stronie UK store tylko można kupić i nie mogę nigdzie znaleźć informacji w jaki sposób taką rezerwacje zrobić

#2 dredg

dredg
  • 2 452 postów
  • SkądVendin les Béthune

Napisano 09 sierpnia 2010 - 14:30

Trzebabylo sie zapytac chociaz tych co stali w kolejce (-;

#3 Tomek.101

Tomek.101
  • 175 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 09 sierpnia 2010 - 14:48

Są 3 sposoby. Pierwszy sposób to zamówić go na stronie Apple.com/uk i czekać 3 tygodnie. Jest tylko jeden haczyk przy zamówieniu musisz podać adres wysyłki (oczywiście adres w UK) Nie ma możliwości odbioru w Apple store, a wysyłka jest darmowa jak by co:) Drugi sposób to zrobić sobie Tour The Apple Store sposób polega na odwiedzeniu po kolei wszystkich Apple Store w UK i liczyć na to że w jakimś będą wolne egzemplarze, pewnie słyszałeś o otwarciu największego Apple Store na świecie w Londynie na Covent Garden może tam Ci się poszczęści:) Było też kilka postów na forum że odwiedzili Apple Store i akurat mieli kilka wolnych egzemplarzy to było chyba na Regent Street. Trzeci sposób jest najprostszy odwiedź Allegro czy Ebay i zamów go. Na Allegro ceny zaczynają się od 2999zł, ale nie będziesz czekać trzech tygodni.

#4 Mess

Mess
  • 20 postów
  • SkądGdynia

Napisano 09 sierpnia 2010 - 15:03

Zasadniczo bylem w sklepie na regent street i w white castle w londynie I w obu nie mieli, sprzedawcy twierdzili ze nie ma w londynie w zadnym sklepie;). Co do wysylki do wrzesnia odpada:( a allegro to ceny tak jak powiedziales zaczynaja;) P.S. Sorki za ort I brak polskich czcionek;) Sent from my iPad

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych