Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

iPod Touch 3G 8GB z RTV Euro AGD

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 Kietlin

Kietlin
  • 4 postów

Napisano 31 lipca 2010 - 21:52

Witam,opłaca się brać ipoda touch z rtv euro agd na raty? 30 rat x 26,63 zł można sobie popatrzeć [url=http://www.euro.com.pl/odtwarzacze-mp3-mp4/apple-ipod-touch-8gb.bhtml?from=ceneo]Apple iPod touch 8GB 3gen - Odtwarzacz plik[/url] czy można gdzieś znaleźć bardziej atrakcyjna ofertę?Dodam że nie mogę wziąć za gotówkę ponieważ kupiłem Samsunga Galaxy Spica i muszę jakoś się ustatkować z kasą ;)

#2 lukasz02495

lukasz02495
  • 79 postów

Napisano 31 lipca 2010 - 21:58

APPLE IPOD TOUCH 2G 8GB OD FIRMY! GW FV NAJTANIEJ (1167586663) - Aukcje internetowe Allegro

ile kosztuje? przepłacasz 2x, acha nie muszę mówić że w tym przypadku 2g z allegro = 3gen z euro

#3 Kietlin

Kietlin
  • 4 postów

Napisano 31 lipca 2010 - 22:03

zapomniałem dodać że ma być nowy,ipod do którego prowadzi link do aukcji jest uszkodzony (WLAN i Bluetooth) co jest dla mnie ważne

#4 lukasz02495

lukasz02495
  • 79 postów

Napisano 31 lipca 2010 - 22:05

tak to jest jak się niedoczytuje do końca, a całe życie uczą: czytaj ze zrozumieniem :) sorki za wprowadzenie w błąd

#5 Roberto

Roberto
  • 13 752 postów
  • SkądWrocław

Napisano 31 lipca 2010 - 22:07

Kietlin - takie tylko info: iPod Touch "3G" 8GB to tak naprawdę iPod Touch 2G 8GB pamiętaj o tym. (to już mniej więcej zostało powiedziane) nie ma iPoda Touch 3G 8GB. więc możesz poszukać 2G 8GB w lepszej cenie - może jakiś sklep ma jeszcze w magazynach - pewnie będzie taniej. a jak cię czas nie goni to może też warto poczekać do września - wtedy się pewnie pojawi nowa generacja. i obecna pewnie stanieje.

#6 Kietlin

Kietlin
  • 4 postów

Napisano 31 lipca 2010 - 22:10

Nie ma problemu :) No to szukajmy dalej,w mojej okolicy jest właśnie tylko rtveuro,neonet i kilka avansów,niestety jestem leniwy nie chce mi się nigdzie zachodzić,szkoda że na stronie internetowej avansu nie podano w ogóle cen wszystkich przedmiotów,może jest ktoś zorientowany? \ EDIT: Roberto,nie wiem zbyt wiele jak to jest z wersjami iPodów,zależy mi głównie na grach,na Samsungu sobie nie pogram (potężny GPU i CPU i niestety brak sterowników GPU,samsung...)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych