Combat Arms - FPS Multiplayer
Rozpoczęty przez
DrIfTsTyLe
, 29 lip 2010 20:15
6 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 29 lipca 2010 - 20:15
Witam ! Zapewne nie jeden z was już słyszał o tym tytule. Jednakże nie widziałem by ktoś pisał o tej grzę.
Więc Temat jest założony w celu zachęty nowych graczy do gry oraz na "pochwalenie" się swojim kontem.
Ja mam nick - columbo z rangą 2LT [1] ( Złota sztabka )
Kill/death Ratio - 1.27
Nie mam żadnych Permamentów raz kupiłem NX
Jestem w Hiszpańskim Clanie Restryction w którym 2 Leaderów jest w pierwszej 40 w Europie
Gra zawiera wiele trybów poczynając od Search&Destroy aż po zwykłą rozgrywkę Elimination.
Za bardzo popularny uważany jest tryb Fire Team [CO-OP] W którym 4 graczy wciela się w drużyne i Nap*erdziela w Zombie bądź "muzłumanów"
Co ok. Miesiąc lub max. 2 są dodawane dowe mapki bronie i inne tryby rozgrywki !
Zachęcam do gry i pozostawiam Trailer
P.S. Prosze o poieranie jedynie wersji Combat Arms EU ! inaczej nie zagrasz
Napisano 29 lipca 2010 - 20:26
W sumie to gatunek MMOFPS.
A co do gry, to jest fajna, ale żeby mieć dobrą broń trzeba często grać. Broń się kupuje i jest ona limitowana. Więc IMO nie da się grać 2h w tygodniu i mieć dobry ekwipunek.
Napisano 29 lipca 2010 - 21:01
Ja gram dziennie 3 h z kumpalmi i mam 50000 k GP
a pozatym jeszcze mozna NX co uwazam za głupote...
Napisano 29 lipca 2010 - 21:27
Twoją ortografię uważam za głupotę.
Gra natomiast po poczytaniu o niej nie wyróżnia się niczym specjalnym.
Napisano 29 lipca 2010 - 23:52
Nie widze za bardzo co w tej grze takiego masywnego - nawet M.A.G. (256 graczy na jednej mapie) nie nazywa sie MMOFPS a prawdziwych gier tego gatunku jest zaledwie garstka (PlanetSide jest najlepszym przykladem)W sumie to gatunek MMOFPS.
Napisano 30 lipca 2010 - 02:00
Twoją ortografię uważam za głupotę.
A ja tu nie uważam za głupotę ...
Gra natomiast po poczytaniu o niej nie wyróżnia się niczym specjalnym.
W tym problem że się wyróżnia wieloma rzeczami ...
edit: kompletnie cie człowieku nie rozumiem. Nie wiem kogo udajesz albo co próbujesz pokazać ale nie wychodzi ci to.
P.S. Taki styl i nie powinien cie on interesować --,--
Napisano 30 lipca 2010 - 23:12
Twoja ortografia nadal się wyróżnia, w ten negatywny sposób, dlatego pozwolisz, że nie podejmę polemiki. Graj sobie na zdrowie, niech Ci levele rosną.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych