Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Combat Arms - FPS Multiplayer

• Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 DrIfTsTyLe

DrIfTsTyLe
  • 1084 posts
  • SkądPleszew, Poland

Posted 29 July 2010 - 20:15

Witam ! Zapewne nie jeden z was już słyszał o tym tytule. Jednakże nie widziałem by ktoś pisał o tej grzę. Więc Temat jest założony w celu zachęty nowych graczy do gry oraz na "pochwalenie" się swojim kontem. Ja mam nick - columbo z rangą 2LT [1] ( Złota sztabka ) Kill/death Ratio - 1.27 Nie mam żadnych Permamentów raz kupiłem NX :D Jestem w Hiszpańskim Clanie Restryction w którym 2 Leaderów jest w pierwszej 40 w Europie :) Gra zawiera wiele trybów poczynając od Search&Destroy aż po zwykłą rozgrywkę Elimination. Za bardzo popularny uważany jest tryb Fire Team [CO-OP] W którym 4 graczy wciela się w drużyne i Nap*erdziela w Zombie bądź "muzłumanów" Co ok. Miesiąc lub max. 2 są dodawane dowe mapki bronie i inne tryby rozgrywki ! Zachęcam do gry i pozostawiam Trailer :D P.S. Prosze o poieranie jedynie wersji Combat Arms EU ! inaczej nie zagrasz :)

#2 Axedev

Axedev
  • 24 posts

Posted 29 July 2010 - 20:26

W sumie to gatunek MMOFPS. A co do gry, to jest fajna, ale żeby mieć dobrą broń trzeba często grać. Broń się kupuje i jest ona limitowana. Więc IMO nie da się grać 2h w tygodniu i mieć dobry ekwipunek.

#3 DrIfTsTyLe

DrIfTsTyLe
  • 1084 posts
  • SkądPleszew, Poland

Posted 29 July 2010 - 21:01

Ja gram dziennie 3 h z kumpalmi i mam 50000 k GP :) a pozatym jeszcze mozna NX co uwazam za głupote...

#4 ftpd

ftpd

Nie.

• 24475 posts

Posted 29 July 2010 - 21:27

Twoją ortografię uważam za głupotę. Gra natomiast po poczytaniu o niej nie wyróżnia się niczym specjalnym.

#5 ClassicGOD

ClassicGOD
  • 1643 posts
  • SkądTychy

Posted 29 July 2010 - 23:52

W sumie to gatunek MMOFPS.

Nie widze za bardzo co w tej grze takiego masywnego - nawet M.A.G. (256 graczy na jednej mapie) nie nazywa sie MMOFPS a prawdziwych gier tego gatunku jest zaledwie garstka (PlanetSide jest najlepszym przykladem)

#6 DrIfTsTyLe

DrIfTsTyLe
  • 1084 posts
  • SkądPleszew, Poland

Posted 30 July 2010 - 02:00

Twoją ortografię uważam za głupotę.

A ja tu nie uważam za głupotę ...

Gra natomiast po poczytaniu o niej nie wyróżnia się niczym specjalnym.

W tym problem że się wyróżnia wieloma rzeczami ...

edit: kompletnie cie człowieku nie rozumiem. Nie wiem kogo udajesz albo co próbujesz pokazać ale nie wychodzi ci to.

P.S. Taki styl i nie powinien cie on interesować --,--

#7 ftpd

ftpd

Nie.

• 24475 posts

Posted 30 July 2010 - 23:12

Twoja ortografia nadal się wyróżnia, w ten negatywny sposób, dlatego pozwolisz, że nie podejmę polemiki. Graj sobie na zdrowie, niech Ci levele rosną.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users