Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

pytanie czy ktoś mógłby polecić naprawdę dobrą aplikacje do iPhone do jazdy na rowerze

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 Koziat

Koziat
  • 37 postów
  • SkądOlsztyn

Napisano 28 lipca 2010 - 16:38

Przeglądałem wiele aplikacji jedną z nich testowidem i nie za bardzo się sprawdza szukam ciekawą aplikacje którą mógłbym wykorzystać jeżdżąc na rowerze .Powinna mieć licznik mapę kompas itp
Ta na zdjęciu wygląda ciekawie czy ktoś ja zna ?Bicio GoRide iPhone Bike Mount on Flickr - Photo Sharing!

#2 xinqev

xinqev
  • 526 postów

Napisano 28 lipca 2010 - 16:46

Bico GoRide?

#3 Koziat

Koziat
  • 37 postów
  • SkądOlsztyn

Napisano 28 lipca 2010 - 17:39

szukam cos wiecej na temat Bico GoRide , również z ich strony która reklamuje przystawkę do roweru i aplikacje chyba której nie ma w app store tylko Amazon , pay pal i w ten sposób nie można się dowiedzieć jak działa wygląda itp ta aplikacja .Na youtube bardziej reklamują znowu przystawkę do iPhone i roweru a o aplikacji słabo ????

#4 Koozzkoozz

Koozzkoozz
  • 10 postów

Napisano 29 lipca 2010 - 09:15

bicio goRide to podstawka/uchwyt na iphona, nie maja wlasnej aplikacji, a przynajmniej tak pisza na swojej stronie. jesli chodzi o aplikacje pomagajaca (mapa, trasa, zapis gps) to polecam MotionX GPS + serwis gpsies.com. o programie bylo juz sporo na forum, natomiast gpsies.com pozwala sciagnac trasy innych, zaplanowac wlasna (ma mamy i zdjecia z satelity) a potem wrzucic to w motionx. swietnie sie to sprawdza. pzdr!

#5 Bukaj

Bukaj
  • 37 postów
  • SkądGdynia

Napisano 29 lipca 2010 - 10:04

Polecam MotionX GPS, używam od roku. Jestem zadowolony. Sporo opcji, możliwość ściągnięcia map i pracy offline. Synchronizacja przez mail i facebook. Dokładna lokalizacja, nie gubi sygnału. Prosty i jasny interfejs.

#6 evilboy

evilboy
  • 885 postów
  • SkądTokyo/Japan

Napisano 29 lipca 2010 - 10:17

zdecydowanie MotionX GPS

#7 monet

monet
  • 4 postów

Napisano 25 marca 2011 - 12:04

Koziat, sprobuj [URL="http://traseo.pl/aplikacje"]Traseo[/URL], masz tam licznik, rejestracje sladu GPS i mapy offline.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych