Witajcie!
Poszukuje aplikacji, która pozwoli mi poprzez kabel USB, puszczać muzykę z iPhone na radiu samochodowym z USB. Ewentualnie, program który pozwoli radiu traktować iPhone jako pamięć przenośną.
To wiem:
1. Po wpięciu ipka i włączeniu radia w tryb USB pokazuje komunikat CANNOT PLAY
2. Po podłączeniu ipka do radia, nie reaguje na podłączenie ani ładowaniem ani przełączeniu w zestaw słuchawkowy.
Potrzebuje konkretnych nazw Aplikacji:)

IPhone+Radio samochodwe z USB
Rozpoczęty przez
LorDos
, 21 lip 2010 23:00
5 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 21 lipca 2010 - 23:00
Napisano 22 lipca 2010 - 01:35
Wątpię żeby były takie aplikacje. W AppStore na pewno nie ma. Kup radio dostosowane do ipoda.
Napisano 22 lipca 2010 - 07:46
Z prostej przyczyny sie to nie uda, poniewaz radio z usb potrzebuje 'widziec' player jako UMS a ip.. sa to urzadzenia MTP, czyli krotko mowiac nie sa widoczne w systemie jako usb, jedyne wyjscie to radio z AUX lub sterowaniem do ip..., osobiscie uzywam radia clarion z taka obsluga i jest ok.
Napisano 22 lipca 2010 - 08:04
majkii mój sony z usb odtwarza muzykę z iphona po usb - radio kupione za 220zł w rtv euro agd
Napisano 22 lipca 2010 - 11:10
Jasne ze sa takie radia, ale musza miec obsluge ip.. przez usb, kazda firma robi na pewno takie modele, inaczej nie da rady..
Napisano 23 lipca 2010 - 10:57
Moje widocznie nie obsługuje ale liczyłem na to, że jest jakaś aplikacja która pozwoli mi to zmienić
Dzięki za odpowiedzi, można zamknąć

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych