Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

IPhone+Radio samochodwe z USB

• Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 LorDos

LorDos
  • 21 posts
  • SkądLegnica

Posted 21 July 2010 - 23:00

Witajcie! Poszukuje aplikacji, która pozwoli mi poprzez kabel USB, puszczać muzykę z iPhone na radiu samochodowym z USB. Ewentualnie, program który pozwoli radiu traktować iPhone jako pamięć przenośną. To wiem: 1. Po wpięciu ipka i włączeniu radia w tryb USB pokazuje komunikat CANNOT PLAY 2. Po podłączeniu ipka do radia, nie reaguje na podłączenie ani ładowaniem ani przełączeniu w zestaw słuchawkowy. Potrzebuje konkretnych nazw Aplikacji:)

#2 kummer

kummer
  • 1999 posts
  • SkądBydgoszcz,Osielsko

Posted 22 July 2010 - 01:35

Wątpię żeby były takie aplikacje. W AppStore na pewno nie ma. Kup radio dostosowane do ipoda.

#3 majkii

majkii
  • 31 posts

Posted 22 July 2010 - 07:46

Z prostej przyczyny sie to nie uda, poniewaz radio z usb potrzebuje 'widziec' player jako UMS a ip.. sa to urzadzenia MTP, czyli krotko mowiac nie sa widoczne w systemie jako usb, jedyne wyjscie to radio z AUX lub sterowaniem do ip..., osobiscie uzywam radia clarion z taka obsluga i jest ok.

#4 horyzont

horyzont
  • 1345 posts
  • SkądWarszawa

Posted 22 July 2010 - 08:04

majkii mój sony z usb odtwarza muzykę z iphona po usb - radio kupione za 220zł w rtv euro agd

#5 majkii

majkii
  • 31 posts

Posted 22 July 2010 - 11:10

Jasne ze sa takie radia, ale musza miec obsluge ip.. przez usb, kazda firma robi na pewno takie modele, inaczej nie da rady..

#6 LorDos

LorDos
  • 21 posts
  • SkądLegnica

Posted 23 July 2010 - 10:57

Moje widocznie nie obsługuje ale liczyłem na to, że jest jakaś aplikacja która pozwoli mi to zmienić:) Dzięki za odpowiedzi, można zamknąć:)

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users