Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Domena?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
8 odpowiedzi w tym temacie

#1 Radius

Radius
  • 82 postów
  • SkądKatowice, PL

Napisano 21 lipca 2010 - 15:06

Witam. Wykupiłem domenę na (ovh) i chciałem się dowiedzieć, co teraz muszę zrobić, aby moja strona była widoczna w najpopularniejszych przeglądarkach. Z poważaniem. Kurkiewicz Bartosz.

#2 macieks72

macieks72

• 9 873 postów

Napisano 21 lipca 2010 - 15:07

musisz ją podpiąć pod serwer, z przeglądarkami ta operacja nie ma nic wspólnego. bo jak rozumiem kupiłeś samą domenę bez hostingu?

#3 dymekkk

dymekkk
  • 582 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 21 lipca 2010 - 15:17

Chyba chodzi mu o pozycjonowanie ... hmm ale jeżeli napisał takiego posta, to pewnie hostingu nie ma. Więc jeżeli chodzi Ci o wyniki w google, to zgłoś się do firmy pozycjonującej strony www, albo bezpośrednio do google.

#4 macieks72

macieks72

• 9 873 postów

Napisano 21 lipca 2010 - 15:19

przecież z tego wynika że nie ma żadnej strony, ani hostingu, ma tylko domenę to co niby ma pozycjonować.

#5 dymekkk

dymekkk
  • 582 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 21 lipca 2010 - 15:26

Może poczekajmy aż autor się wypowie dokładniej o co mu chodzi..

#6 mupl

mupl
  • 20 postów

Napisano 21 lipca 2010 - 17:16

co trzeba zrobić? Dużo czytać i ćwiczyć tylko tak się nauczysz

#7 Radius

Radius
  • 82 postów
  • SkądKatowice, PL

Napisano 23 lipca 2010 - 14:38

Domena Dziękuje za zainteresowanie. Z tego co się dowiedziałem to mam się skontaktować z Google i tam złożyć zgłoszenie witryny.

#8 gizmo3800

gizmo3800
  • 1 906 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 23 lipca 2010 - 14:42

Może nam powiesz czy masz juz gdzieś ulokowaną tą stronę czy pierwszym punktem było kupienie domeny? :) Strona w ogóle istnieje? :)

#9 macieks72

macieks72

• 9 873 postów

Napisano 23 lipca 2010 - 14:45

No to chodzi tobie o pozycjonowanie w wyszukiwarkach a nie przeglądarkach. Wprowadziłeś w błąd na początku i nie potrzebnie naprodukowaliśmy postów. Dla mnie to co napisałeś w poście 1 to że kupiłeś domenę (tylko) i nijak to się ma z pozycjonowaniem strony, od kupna domeny do zrobienia strony i jej wypozycjonowania w wyszukiwarkach jest długa droga.

Ale ok, czyli masz stronę www tak? Chcesz ją wypozycjonować, żeby była wysoko na odpowiednie słowa kluczowe? Ja bym na twoim miejscu szukał informacji w Internecie jak to się robi. Temat rzeka. Samo dodanie/zgłoszenie w google to dopiero początek całej zabawy.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych