Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

ocenianie utworow

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 Kaiser20

Kaiser20
  • 48 postów

Napisano 25 stycznia 2007 - 17:38

skasowalem przypadkowo w bibliotece itunesa folder "najlepiej oceniane utwory" mozna o jakos przywocic?

#2 51m0n

51m0n
  • 6 980 postów

Napisano 25 stycznia 2007 - 17:41

Zrób sobie smart playliste i wybierz w niej: my rating > is grater than > *** i jeszcze live updating. Tak jest w oryginale.

#3 korniszon

korniszon
  • 1 152 postów
  • Skądkanalizacja

Napisano 25 stycznia 2007 - 17:41

nie, ale możesz sam sobie taki zrobić: File > New Smart Playlist > w okienku definiujesz sobie tą listę odtwarzania i hee you go.

#4 speedlife

speedlife
  • 33 postów

Napisano 15 lipca 2008 - 20:44

Witam wszystkich. Mam pytanie czy jeśli ocenie utwory na iPodzie, później podłącze go i przeniesie mi oceny do iTunes, lecz później ocenione kawałki usunę z listy w iTunes to czy te oceny mi pozostaną? Bo przykładowo zrobiłem sobie listę z kawałkami no i tą listę mogę później usunąć i czy jest możliwość by te oceny utworów mi nie znikły z tych danych piosenek. Pozdro.

#5 EKCI

EKCI
  • 655 postów
  • SkądWrocław

Napisano 08 listopada 2008 - 22:42

Nie zostaną ;D (przez przypadek wlazłem na ten temat więc odpisuję dla potomnych)

#6 borzar

borzar
  • 534 postów

Napisano 09 listopada 2008 - 08:42

Witam wszystkich.

Mam pytanie czy jeśli ocenie utwory na iPodzie, później podłącze go i przeniesie mi oceny do iTunes, lecz później ocenione kawałki usunę z listy w iTunes to czy te oceny mi pozostaną? Bo przykładowo zrobiłem sobie listę z kawałkami no i tą listę mogę później usunąć i czy jest możliwość by te oceny utworów mi nie znikły z tych danych piosenek.

Pozdro.

Po fizycznym usunięciu utworu z biblioteki iTunes znika jego ocena.
Natomiast jeśli do oceniania utworów utworzysz sobie specjalne listy np. wszystkie kawałki The Beatles mają **** to potem po usunięciu listy oceny zostają przy utworach. A więc skasowanie samej listy z utworami nie powoduje zniknięcia ocen piosenek - bo są one przypisane do utworów, a nie playlist.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych