Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Opóźniony "klik" blokady

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 orius

orius
  • 370 postów
  • SkądJastrzębie-Zdrój, PL

Napisano 18 lipca 2010 - 23:26

Witam, od jakiegoś czasu nurtuje mnie fakt (bo już na 3.1.3 tak miałem) że gdy kliknę przycisk power na ajfonie by go zablokować ekran wyłącza się a klik blokady jest dopiero po jakiejś sekundzie-dwóch. Kiedyś miałem 2G i z tego co pamiętam takiego problemu nie miałem. To normalne? Da się to jakoś naprawić? :)

#2 Paweł Hać

Paweł Hać

iMagazine.pl Team

• 3 177 postów

Napisano 18 lipca 2010 - 23:34

Być może masz zaśmiecony telefon. Winny temu może być zwłaszcza Jailbreak. Jednak jeżeli jedynie to kliknięcie jest opóźnione i wszystko inne działa jak trzeba to moim zdaniem nie ma sensu niczego z tym robić. Poza tym iPhone 3G na iOS 4.x nie działa najlepiej, jeżeli miałbym taką możliwość to na twoim miejscu wróciłbym do 3.1.3.

#3 orius

orius
  • 370 postów
  • SkądJastrzębie-Zdrój, PL

Napisano 19 lipca 2010 - 00:49

Jak pisalem, na 3.1.3 bylo to samo. Bez jb takze mam opozniony klik. A w sumie sam telefon chodzi dosyc szybko (pousuwane daemony etc.).

#4 arturbesciak

arturbesciak
  • 27 postów

Napisano 19 lipca 2010 - 03:56

Ten opozniony klik to chyba taka przywara iPhone'ow. Mialem tak w moim 3G, pozniej 3GS przed JB jak i po. Ponad to, taka sama sytuacja jest w moim iPadzie. Sprzet jest calkowicie nowy, nigdy nie robilem JB, pamiec jest prawie pusta. Juz sie zdazylem przyzwyczaic, to przeciez tylko klik ;)

#5 stolik

stolik
  • 396 postów
  • SkądKatowice, Poland, Poland

Napisano 19 lipca 2010 - 11:52

włącz sobie to w dzwiekach... jak Cie irytuje ja takie opoznienie mialem na ios4 w moim 3g teraz mam 3.1.3 na swiezo bez jb bez zadnych aplikacji dodatkowych (jeszcze) i nie ma opóznień w "Clicknieciu"

#6 xinqev

xinqev
  • 526 postów

Napisano 21 lipca 2010 - 19:27

Mam niestety to samo ;P

#7 xinqev

xinqev
  • 526 postów

Napisano 22 lipca 2010 - 08:53

Ktoś wie co jest nie tak? iOS 4.0, 3GS, nie zaśmiecony, bez JB?

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych