Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

[Bitmapowa] Adobe Photoshop CS2 Problem

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 szark77

szark77
  • 39 postów
  • SkądWarsaw, PL

Napisano 25 stycznia 2007 - 11:12

Witam,
mam PPC G5 z Mac OS 10.3.9, na ktorym pracuje z Photoshopem CS. Ostatnio zakupilem upgreade do CS2 i wszystko byloby w porzadku, gdyby nie to ze na koniec instalacji instalator sie zawiesza (wyglada to tak). Podobna sytuacja ma miejsce w przypadku upgreadu Illustratora CS do CS2 (tez sie tak wiesza).
Czy ktos z was borykal sie kiedys z podobnym problemem?? Czego to moze byc wina?? Bardzo prosze o jakies wskazowki, sugestie...

#2 ambasador

ambasador
  • 80 postów
  • SkądRadom

Napisano 25 stycznia 2007 - 16:17

Chyba trzeba poczekac troche jak dobrze pamietam

#3 szark77

szark77
  • 39 postów
  • SkądWarsaw, PL

Napisano 27 stycznia 2007 - 11:10

czekac ok, ale ponad dwie godz i nic?? w kazdym razie dzieki, sprobuje go "przetrzymac", moze rzeczywiscie to jedyna metoda na niego ;)

#4 hubiii

hubiii
  • 1 341 postów
  • Skądwroclaw

Napisano 29 stycznia 2007 - 11:45

sprawdz czy sa uruchomione jakies procesy typu adobe bridge etc ... sprobuj zobaczyc w monitorze procesow i wylaczyc te aktywne procesy adobe ( oprocz instalki ) nie jestem pewny czy to zadziala ale sprobowac mozna :D

#5 Jeremy

Jeremy
  • 378 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 29 stycznia 2007 - 15:08

To wersja angielska, tak? Zarówno CS jak i CS2? Zobacz, jaki język masz ustawiony w International w Preferencjach na pierwszym miejscu.

#6 szark77

szark77
  • 39 postów
  • SkądWarsaw, PL

Napisano 31 stycznia 2007 - 16:42

sprawdz czy sa uruchomione jakies procesy typu adobe bridge etc ... sprobuj zobaczyc w monitorze procesow i wylaczyc te aktywne procesy adobe ( oprocz instalki )

nie jestem pewny czy to zadziala ale sprobowac mozna :D

to raczej nie to, patrzylem, i nic nie wypatrzylem ;) . W kazym razie przetrzymalem instalacje do konca i po blizej nieokreslonym czasie (dokladnie nie wiem, bo zostawilem na noc wlaczonego maczka) wyswietlil komunikat nastepujacej tresci: "there were errors installing the software"

---- Dodano 31-01-2007 o godzinie 16:44 ----

To wersja angielska, tak? Zarówno CS jak i CS2? Zobacz, jaki język masz ustawiony w International w Preferencjach na pierwszym miejscu.

CS to wersja PL, natomiast CS2 to wersja EN, ale sprzedawca mnie zapewnial, ze nie bedzie problemu (zaczynam w to powoli powatpiewac). Jezyk w international na pierwszym miejscu mam angielski.

#7 hubiii

hubiii
  • 1 341 postów
  • Skądwroclaw

Napisano 01 lutego 2007 - 23:57

w sumie moze goopie ale czy ten update zadziala np po wywaleniu teczek ph i ill do kosza ? bo jak dostalem update do cs ( jakas nowsza wersja ) to byl to pelny instalator i soft instalowal sie od nowa... cs 2 nie mam wiec chyba tu juz nie pomoge

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych