Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Bumper za darmo

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
711 odpowiedzi w tym temacie

#451 AppleLife

AppleLife
  • 91 postów

Napisano 28 września 2010 - 21:29

Dostałeś już jednego, jeszcze Ci mało?

Od przybytku głowa nie boli, zamówiłem już 4;) będą na sprzedaż... ja używam incase slider, szkoda że nie ma go w opcji do wyboru.
Pozdrawiam!

#452 Patrykw

Patrykw
  • 580 postów

Napisano 28 września 2010 - 21:34

Dla jednego iP 4 przeznaczony jest jeden pokrowiec. Zamawianie więcej to oszustwo i kradzież.

#453 bartek1529

bartek1529
  • 578 postów

Napisano 28 września 2010 - 21:52

Czy ja wiem, ja bym to nazwał radzeniem sobie w zyciu;) Ale myśle, że dwóch na raz nie przyślą, dajcie znać czy wam przysłali

#454 misiekgruby

misiekgruby
  • 3 212 postów
  • SkądKraków

Napisano 28 września 2010 - 22:13

To ja przez ciekawość zapytam, dostał ktoś pokrowiec na iPhona kupionego poza PL?

#455 bns

bns
  • 31 postów

Napisano 29 września 2010 - 12:16

ja ciągle czekam na zamówionego 2 września griffin motif. iPhone z Anglii, case zamówiony w polskim programie wymiany. (numer seryjny nie pasował bo angielski iPhone, ale zmieniłem go na jakiś znaleziony w internecie i przeszło {imei pasował} )

#456 Diwi

Diwi
  • 231 postów

Napisano 29 września 2010 - 12:19

Zamowiony 03.09 zwykly bumper dotarl dzisiaj :). I po tym co zauwazylem tk problem z antena (ktory u mnie wystepowal) zostal rozwiazany :)

#457 bns

bns
  • 31 postów

Napisano 29 września 2010 - 12:25

prosiłbym o pisanie z jakiej części polski jesteście, kto już otrzymał case/bumper.

#458 AppleLife

AppleLife
  • 91 postów

Napisano 29 września 2010 - 13:58

Ja jestem z Lubuskiego i jak na razie na czas przyszedł bymper czyli po 2 tygodniach, czekam jeszcze na dwa. Co do iPhone z zagranicy, wczoraj zarejestrowałem tel z USA w polskim programie, wybrałem pierwszego operatora z góry, ale na szczęście nr. seryjny i IMEI się zgadzał, mimo to że był z usa, dostałem również potwierdzenie realizacji zamówienia ne e-mail co dziwne bo przy zamówieniu bumpera na polskiego iphone z orange takowego nie dostałem, jednak bumper dotarł. Teraz mogę tylko czekać, akcja kończy się jutro więc próbujcie, jak macie znajomego w USA również na zamówienie z App Store US;) Co do kolegi wyżej może pomyliłeś się przy wpisywaniu nr seryjnego, a nie się nie zgadzał? Teraz może nie przejść weryfikacji. Pozdrawiam!

#459 loopez

loopez
  • 250 postów

Napisano 29 września 2010 - 14:30

mi wyraznie powiedzieli ze po 30 to jak chce bumper to sobie go moge kupic. hyh..

#460 bns

bns
  • 31 postów

Napisano 29 września 2010 - 14:56

sprawdzałem kilkakrotnie, raz z dużymi literami, raz z małymi, raz ze spacjami raz bez spacji;p na pewno nie wchodziło. Mam numer zamówienia wiec jestem pewien ze w końcu dojdzie.

---------- Wpis dodano o 15:56 ---------- Poprzedni wpis dodano o 15:32 ----------

Jakby ktoś z jakiegoś powodu nie mógł zamówić bumpera, albo po zamówieniu go nie otrzymał, polecam chiński sklep internetowy, z darmową wysyłką na cały świat DealExtreme: $2.10 Protective Silicone Case for iPhone 4 - Black

#461 2LM

2LM
  • 154 postów
  • SkądWroclaw, PL

Napisano 29 września 2010 - 17:13

Witam,

ja dostałem po ok. 3 tygodniach prosto do skrzynki na listy (Wrocław).
Żadnego maila ani nic innego :)
Belkin taki i NIE POLECAM.
Plastik po dwóch dniach bardzo porysowany, i ogólnie też wygląda średnio :(

#462 vinci

vinci
  • 2 693 postów
  • SkądPoznań

Napisano 29 września 2010 - 17:26

Belkin taki i NIE POLECAM.
Plastik po dwóch dniach bardzo porysowany, i ogólnie też wygląda średnio :(

Chciałem go zamówić ale jak zobaczyłem, że jest z plastiku to zrezygnowałem. Jakby był z silikonu/gumy jakiejś to bym zamówił. Lepszy jest SwitchEasy Nude (niestety do kupienia, nie ma go w programie darmowych etui).

#463 bartek1529

bartek1529
  • 578 postów

Napisano 02 października 2010 - 13:14

Zamówiłem specka 12.09 i jeszcze nie dotrał, wczoraj zamawiałem jeszcze jednego na inny telefon i od razu dostałem potwierdzenie na maila. Czy to znaczy, że coś za pierwszym razem źle wpisałem?

#464 szczottie

szczottie
  • 285 postów
  • SkądBielsko-Biała, Poland

Napisano 02 października 2010 - 20:35

Zamówiłem specka 12.09 i jeszcze nie dotrał, wczoraj zamawiałem jeszcze jednego na inny telefon i od razu dostałem potwierdzenie na maila. Czy to znaczy, że coś za pierwszym razem źle wpisałem?

Dostałeś jakieś potwierdzenie na maila? ;] Większość osób w tym ja nie dostało żadnego potwierdzenia...

#465 barte9

barte9
  • 56 postów
  • SkądGummersbach, Germany

Napisano 02 października 2010 - 20:59

na początku września jak zamawiałem jednego to też nie dostałem żadnego potwierdzenia, a w tym tygodniu kiedy zamawiałem na drugiego ipka to już potwierdzenie przyszło na maila

#466 bartek1529

bartek1529
  • 578 postów

Napisano 02 października 2010 - 22:31

No, czyli dokładnie tak jak u mnie tylko ze przesyłki ciągle nie ma:(

#467 mantis30

mantis30
  • 1 386 postów

Napisano 02 października 2010 - 22:38

Ja dostałem w czwartek etui Incase SnapCase Smoke z darmowego programu. Zamawiałem 31.08 na polskiej stronie www, żadnych potwierdzeń, maili itp.

#468 troxter

troxter
  • 283 postów
  • SkądKingston UK

Napisano 03 października 2010 - 01:22

Ja dostałem w czwartek etui Incase SnapCase Smoke z darmowego programu. Zamawiałem 31.08 na polskiej stronie www, żadnych potwierdzeń, maili itp.

To najlepsze zabezbieczenie dla iPhone 4. Super dopasowane i super ladne. Mam takie ale chcialbym dokupic to samo tylko przezroczyste, niestety nigdzie nie moge znalezc ale wiem, ze istnieje. Jak ktos ma linka do sklepu z ta obudowa prosze pisac.
dziekuje i pozdrawiam
Marcin

#469 vt9st

vt9st
  • 169 postów

Napisano 03 października 2010 - 17:16

Pytanie do osób, które już mają przesyłkę od Appla, co byście teraz wybrali? Co wybrać w operatorze [ze spółką Z.O.O. czy bez]?

#470 OleYek

OleYek

• 17 478 postów

Napisano 03 października 2010 - 18:22

Co wybrać w operatorze [ze spółką Z.O.O. czy bez]?

Bylo w tym watku nie raz. Zalezy gdzie kupiles iPhone, w Orange czy Erze, sprawdz jak nazywaja sie obie firmy i bedziesz wiedzial co wybrac.

#471 rudy211

rudy211
  • 360 postów
  • SkądKraków, Poland

Napisano 03 października 2010 - 18:38

Chciałem go zamówić ale jak zobaczyłem, że jest z plastiku to zrezygnowałem. Jakby był z silikonu/gumy jakiejś to bym zamówił. Lepszy jest SwitchEasy Nude (niestety do kupienia, nie ma go w programie darmowych etui).

Mam SwitchEasy Nude i jest tak samo beznadziejny jak ten z programu od Apple.

#472 AppleLife

AppleLife
  • 91 postów

Napisano 04 października 2010 - 13:18

na początku września jak zamawiałem jednego to też nie dostałem żadnego potwierdzenia, a w tym tygodniu kiedy zamawiałem na drugiego ipka to już potwierdzenie przyszło na maila

W ostatnim tygodniu jak zamawiałem też dostałem potwierdzenie, może ogarneli że w PL nie dostajemy potwierdzeń i poprawili błąd, na tydzień przed zakończeniem;)

Jeśli chodzi o to jaką obudowę wybrać to SPECT FITTED czy jak to się wabi albo Bumper od Apple, można zawsze sprzedać i kupić jakieś Etui od SGP! są naprawdę super, no i Incase Slider który jest naprawdę Ciężki do zdobycia, na allegro nie kupujcie bo podróby sprzedają (jeśli chodzi o te do iPhone 4)

Są prawie identyczne ale nie mają czarnej obwódki przy aparacie (jeśli chodzi o wersję white)
Pozdro!

#473 DejDej

DejDej
  • 10 postów

Napisano 05 października 2010 - 07:38

Przetestowałem (prawie) wszystkie dostępne case'y z programu darmowych oraz słynny już apple bumper. Żadne rozwiązanie nie przypadło mi do gustu - najgorzej wypadł produkt belkina (tragedia wykonania, tani plastik). Każy miał wady, mało zalet. Najfajniej (wg mojej opinii) na iPhonie wyglądał griffin Reveal Etch, ale spasowanie boczne oraz materiał wykonania "trzymania bocznego" pozostawia wiele do życzenia. Bumper - fajna sprawa dobrze zabezpieczy boki, ale plecki przy upadku na nierówną powierzchnie... no cóż - poza tym kawałek silikonu za 30$? przesada. Osobiście używam DEXIM Bracelet. Dlaczego? za kwotę 79 pln w ispocie dostałem - Bardzo dobrze przylegający case do telefonu wykonany z silikonu, który zapewnia świetną przyczepność zarówno do dłoni jak i innych powierzchni. Najlepszy "grip" ze wszystkich jakie próbowałem. Dodatkowo 2 matowe osłony na przód i tył iPhona - troche się palcuje, ale świetnie się wyciera i co najwazniejsze - słońce nie jest już problemem. Naprawdę polecam. Jeśli ktoś chciałby Griffina Reveal Etch - kontakt priv. chętnie się pozbęde

#474 mis1u1

mis1u1
  • 45 postów
  • SkądBrenna

Napisano 05 października 2010 - 12:05

Dziś doszedl Belkin Shield Micra zamówiony 14.09. Pasuje idealnie :) Na razie odstawiam Switcheasy Colors na rzecz Belkina.

#475 crash5

crash5
  • 405 postów
  • SkądGdynia

Napisano 05 października 2010 - 14:17

No i Bumper przyszedł. Już jest na moim IPHONE 4 BLACK 16 GB :)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych