Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Co stało się z "Canon-board.info"?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
11 odpowiedzi w tym temacie

#1 dvcam

dvcam
  • 1 845 postów
  • SkądLodz

Napisano 16 lipca 2010 - 14:17

Jak w temacie.

#2 BatMan

BatMan
  • 414 postów
  • SkądKościerzyna

Napisano 16 lipca 2010 - 14:20

Coś się chyba baza sypnęła bo na chwilę si pojawia i znika...

#3 dvcam

dvcam
  • 1 845 postów
  • SkądLodz

Napisano 16 lipca 2010 - 15:40

Ale tak jest od wczoraj.

#4 ftpd

ftpd

Nie.

• 24 346 postów

Napisano 16 lipca 2010 - 18:46

Nie uważasz, że lepiej spytać ekipy od canon-board.info?

#5 dvcam

dvcam
  • 1 845 postów
  • SkądLodz

Napisano 16 lipca 2010 - 21:15

Pewnie, że lepiej ale do dzisiaj "ekipa" nie istniała. Teraz widzę, że wszystko wróciło do normy. Czyli żyje i ma się dobrze :)

#6 ftpd

ftpd

Nie.

• 24 346 postów

Napisano 17 lipca 2010 - 01:49

Ok, to będę pamiętał, że prawidłową metodą postępowania w momencie padu www.super.stronka.ktora.znam.ja.i.paru.kumpli.net należy spytać o powody na myapple.pl.

#7 czacha

czacha

fotografista ;)

• 2 209 postów
  • SkądBiałystok

Napisano 17 lipca 2010 - 08:38

skoro pada CB to jak ma tam zapytac? ;) wielu uzytkownikow Canona uzywa Mac'ow i jest rowniez uzytkownikami tego forum ... nie widze nic zdroznego w rzuceniu takiego pytania o forum, ktore ma kilkadziesiat tys userow, bo szansa ze znajdzie sie tu user obu forumow jest bardzo duza :) a wracajac do meritum - sa problemy z baza danych .. administracja pracuje nad rozwiazaniem

#8 dvcam

dvcam
  • 1 845 postów
  • SkądLodz

Napisano 17 lipca 2010 - 21:58

@czacha dokładnie, liczyłem że ktoś z CB się odezwie. Gdyby problem się powtarzał możemy mieć na MA "forum tymczasowe" ;)

#9 ftpd

ftpd

Nie.

• 24 346 postów

Napisano 17 lipca 2010 - 22:40

Ja nie wiem, nie używam Canona, tylko maków - dlatego jestem na forum o Apple, nie o Canonie, wydawało mi się to logiczne. Co do pomysłu z 'forum tymczasowym' - jest po prostu durny. Załóżcie sobie na jakimś free serwisie rozdającym fora na phpBB, a nie mi zaśmiecacie życie jakąś idiotyczną fotografią :(

#10 dvcam

dvcam
  • 1 845 postów
  • SkądLodz

Napisano 17 lipca 2010 - 23:36

ftpd czy ty już przeżywasz kryzys wieku średniego? Forum CB nie tylko jest poświęcone fotografii. Porusza problemy, które ściśle wiążą się z komputerami Apple. Ba, większość "elitarnych" użytkowników Canona używa komputerów Mac. Np. czachę kojarzę z forum CB i logicznie jest zapytać na forum MA, na którym jest wielu użytkowników Canona, co jest przyczyną zniknięcia danego forum. Rozumiesz chyba, że jeśli forum nie ma, to nie można tam zapytać :)

#11 ftpd

ftpd

Nie.

• 24 346 postów

Napisano 18 lipca 2010 - 01:13

Nie mam kryzysu, po prostu nienawidzę zdjęć i całego tego fotograficznego szitu ;-)

#12 BatMan

BatMan
  • 414 postów
  • SkądKościerzyna

Napisano 18 lipca 2010 - 06:20

To nie wchodź w wątki gdzie pojawiają się słowa Canon, Nikon, Pentax i jakiekolwiek, które kojarzą się z fotografią i będziesz spokojniej żył ;)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych