Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Dziwny problem z Audacity, potrzebna pilna odpowiedź!

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1 odpowiedź w tym temacie

#1 bielecki

bielecki
  • 1 postów

Napisano 15 lipca 2010 - 13:33

Witam, mam dosyć dziwny problem z Audacity bo szukałem i suzkałem w internecie i nic nie znalazlem. Ściągnąłem niedawno Audacity w wersji 1.2.6 na OS X i wsyzstko działało poprawnie, bez problemu nagrywałem przez interfejs audio. Pewnego dnia kiedy otworzyłem Audacity i zaimportowałem plik mp3 jak to robiłem za każdym razem i kiedy chciałem zacząć pod niego nagrywać kiedy wciskałem rec wyskakiwało mi puste okno błędu zz przyciskiem ok po kliknięciu którego Audacity zamykał sie. po paru klejnych próbach nie ruchamiał się zupełnie tylko wyskakiwało to okienko. kiedy spróbowałem go usunąć i ściągnąć od nowa ściągnąłem wersje 1.3 gdzie kiedy kliknę na ikonkę pojawia się ona w docku jakouruchomiony program tylko że nic się nie dzieje, po prostu się nie ruchamia tak samo kiedy jeszce raz próbuję wgrać wersję 1.2, o co chodzi?

#2 Plastik

Plastik
  • 539 postów
  • SkądŁódzkie

Napisano 21 lipca 2010 - 20:39

Uruchom audacity w terminalu i wklej tutaj to co tam otrzymasz. Czy audacity stworzył jakiś log do tego błędu? Audacity to opensource, nikt nie powiedział że będzie zawsze, wszędzie i na każdej platformie działał stabilnie. Pozdr.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych