Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Designerska podkładka dla wymagającego estety :)

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
23 odpowiedzi w tym temacie

#1 Simborek

Simborek
  • 1 272 postów
  • SkądZewsząd. Obywatel Świata.

Napisano 24 stycznia 2007 - 14:14

Witam! Szukam jakieś fajnej i taniej białej/z fajnym wzorkiem/obrazkiem, podkładki pod moją mysz Logitech MX310, pasującą designem do Maca Mini :D Obecnie posiadam Steelpada QCK Mini za 30 złotych - ale jest czarna i brzydka, bo dorzucili logo klanu Pentagram G-Shock, a na dodatek gryzie się troche z moją myszą na wysokich czułościach, które preferuje. Nie dość więc, że wygląda jak reklamówa to jeszcze kiepsko działa. Macie jakieś propozycje? Simborek :D PS. Logitech MX310 - szczerze polecam, genialna mysz, a wersja srebrno-biała idealnie pasuje do Maca Mini :D No i jest wygodniejsza i praktyczniejsza od Mighty Mouse :)

#2 Kwiatki

Kwiatki
  • 1 096 postów
  • SkądPoznan

Napisano 24 stycznia 2007 - 14:15

Witam!

Szukam jakieś fajnej i taniej białej/z fajnym wzorkiem/obrazkiem, podkładki pod moją mysz Logitech MX310, pasującą designem do Maca Mini :D

Obecnie posiadam Steelpada QCK Mini za 30 złotych - ale jest czarna i brzydka, bo dorzucili logo klanu Pentagram G-Shock, a na dodatek gryzie się troche z moją myszą na wysokich czułościach, które preferuje. Nie dość więc, że wygląda jak reklamówa to jeszcze kiepsko działa.

Macie jakieś propozycje?

Simborek :D

PS. Logitech MX310 - szczerze polecam, genialna mysz, a wersja srebrno-biała idealnie pasuje do Maca Mini :D No i jest wygodniejsza i praktyczniejsza od Mighty Mouse :)

popatrz na aque2 - sa rozne wzory i wersje i nadaje sie swietnie do myszek o czulosci 1600dpi

#3 ozz

ozz
  • 1 129 postów
  • SkądBiałystok

Napisano 24 stycznia 2007 - 14:59

ja szukalem dlugo fajnej podkladki . az zaszedlem do sklepu komputerowego powiedzialem ze szukam podkladki i mam maca . wiec chce cos extra :D i pan wynalazl podkladke ktorej nikt nie chcial :D podkladka cienka przyklejajaca sie do biurka :cool: jest przezroczysta i ma w sobie blyszczace drobinki 8) - idealna pomyslałem :D postaram sie dzis cyknac jej fote i jak cos moge wykupic zapas przestarzalych podkladek :D dla osob ktore chca cos wyjatkowego :D

#4 Simborek

Simborek
  • 1 272 postów

Napisano 24 stycznia 2007 - 15:08

ja szukalem dlugo fajnej podkladki . az zaszedlem do sklepu komputerowego powiedzialem ze szukam podkladki i mam maca . wiec chce cos extra :D i pan wynalazl podkladke ktorej nikt nie chcial :D

podkladka cienka przyklejajaca sie do biurka :cool: jest przezroczysta i ma w sobie blyszczace drobinki 8) - idealna pomyslałem :D

postaram sie dzis cyknac jej fote i jak cos moge wykupic zapas przestarzalych podkladek :D dla osob ktore chca cos wyjatkowego :D

Ooo, z chęcią zobaczę te fotki :D

Jak możesz to wrzuć tu na forum linki albo podeślij na simborek@mac.com :D

Z góry dzięki :)

#5 JSG

JSG
  • 5 459 postów

Napisano 24 stycznia 2007 - 15:09

od 94roku takie same płócienne podkładki w kolorach "solid collors" rodem z klasycznego systemu :) Polecam szczególnie szare cemno czerwone i ciemno zielone :)

#6 Ruczaj

Ruczaj
  • 3 528 postów
  • SkądPoznan

Napisano 24 stycznia 2007 - 20:16

Ja na targach dostalem, w kolorze aqua, przezroczysta, z woda w srodku. To byla reklamowka Ericssona :) A moze idz sobie do jakiegos punktu ksero gdzie robia tez koszulki i podkladki pod myszy i zamowe sobie z motywem jakim chcesz. Ja teraz tak zrobie.

#7 ClassicGOD

ClassicGOD
  • 1 643 postów
  • SkądTychy

Napisano 24 stycznia 2007 - 20:31

Moze IceMat? :D 2nd Edition Srebrny pasowal by do Mini :D

#8 Simborek

Simborek
  • 1 272 postów

Napisano 24 stycznia 2007 - 21:28

IceMat jest troche za drogi... Ale podkładki Ruczaja i ozz (licze na zdjęcia! :) ) wydają się być bardzo dziekawe :D

#9 PavelM

PavelM
  • 1 535 postów
  • SkądKraków

Napisano 24 stycznia 2007 - 21:32

Kawałek mlecznego szkła (może być przycięty na kształt nadgryzionego jabłka), szlifowane brzegi, silikonowe stopki. Może być?

#10 tskisiu

tskisiu
  • 1 255 postów
  • SkądEnschede (NL)

Napisano 24 stycznia 2007 - 21:46

PS. Logitech MX310 - szczerze polecam, genialna mysz, a wersja srebrno-biała idealnie pasuje do Maca Mini :D No i jest wygodniejsza i praktyczniejsza od Mighty Mouse :)

a jak długie ma to kabelek? Bo widziałem już kilka fajnych myszek logitecha (sam mam apple pro, ale czasem przydałby się drugi guzik i jakaś rolka) i zazwyczaj miały tak ze 100 m albo więcej :-) Nie lubię za bardzo myszek bezprzewodowowych, ani takiego kłębka kabla tuż przy porcie dlatego zazwyczaj brałem śróbkręt lutownicę i kabelek stawał się krótszy, ale tak chyba traci się gwarancję....

#11 Simborek

Simborek
  • 1 272 postów

Napisano 24 stycznia 2007 - 22:00

Kawałek mlecznego szkła (może być przycięty na kształt nadgryzionego jabłka), szlifowane brzegi, silikonowe stopki. Może być?

Proponujesz mi usługę wykonania takiej podkładki czy tylko dajesz pomysł? :D

a jak długie ma to kabelek?

Długi, na oko 1,5-2 metry...

#12 Wookasch

Wookasch
  • 306 postów
  • SkądBerlin

Napisano 24 stycznia 2007 - 22:01

http://cgi.ebay.com/...VQQcmdZViewItem :D

http://cgi.ebay.com/...1QQcmdZViewItem

http://cgi.ebay.com/...1QQcmdZViewItem

#13 Simborek

Simborek
  • 1 272 postów

Napisano 24 stycznia 2007 - 22:37

[url]http://cgi.ebay.com/APPLE-COMPUTER-MOUSE-PAD-MOUSEPAD-LIQUID-STEEL-M-1410_W0QQitemZ330079813600QQihZ014QQcategoryZ4601QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

Hm, ta fajna ale w sumie to 60 zeta... :/

#14 PavelM

PavelM
  • 1 535 postów
  • SkądKraków

Napisano 24 stycznia 2007 - 22:37

Proponujesz mi usługę wykonania takiej podkładki czy tylko dajesz pomysł? :D

No, oczywiście pomysł ;-)

#15 ozz

ozz
  • 1 129 postów
  • SkądBiałystok

Napisano 24 stycznia 2007 - 23:23

tutaj ta podkladeczka :D jej kolor to taki przezroczysto szary z jednej strony [spod] jest gladka i przykleja sie do biurka :D na gorze delikatnie chropowata .

Dołączona grafika
http://www.deviantart.com/deviation/47314638/

a tu widok jak ja podnioslem . zeby pokazac co jest w srodku :D

Dołączona grafika
http://www.deviantart.com/deviation/47314967/

dla mnei maxymalna jest :D nie chce innej :D
a jak dla was ??

#16 reRESERVEDFX

reRESERVEDFX

/////AMG

• 2 111 postów
  • SkądBurr Ridge, IL

Napisano 25 stycznia 2007 - 06:38

Nie wiem ile w Polsce kosztuje, ale ja mam czarna IceMat 2nd Edition i jest po prostu wypasiona do granic mozliwosci :D

#17 Shime

Shime
  • 668 postów
  • SkądAngli :(

Napisano 25 stycznia 2007 - 08:50

A co moze miec w sobie takiego wypasionego podkladka pod mysz:confused: kolor grafike jakas i co jeszcze podswietanie co wy na mackach siedzicie czy na pc:rolleyes: Podkladka jak podkladka ja uzywam kartki papieru jak mi mysz do pracy potrzebna bo na szklanym przezroczystym stole nie idzie:roll:

#18 waluigi

waluigi
  • 708 postów
  • SkądPoznań, PL

Napisano 25 stycznia 2007 - 10:37

A co moze miec w sobie takiego wypasionego podkladka pod mysz:confused: kolor grafike jakas i co jeszcze podswietanie co wy na mackach siedzicie czy na pc:rolleyes:
Podkladka jak podkladka ja uzywam kartki papieru jak mi mysz do pracy potrzebna bo na szklanym przezroczystym stole nie idzie:roll:

Wytrzymujesz dłużej na szklanym stole?
Mnie po kilku godzinach nadgarstki odpadały :)

#19 Shime

Shime
  • 668 postów
  • SkądAngli :(

Napisano 25 stycznia 2007 - 10:44

Nocke wysiedze bez problemow. I nie mam po takiej nocce problemow z nadgarstkami:) W sumie madzrze piszesz bo przeciez podkladki sa miekkie ale nie wszystkie:)

#20 Simborek

Simborek
  • 1 272 postów

Napisano 25 stycznia 2007 - 17:02

tutaj ta podkladeczka :D (...)

Wiesz co, fajna jest - taki ma maczkowo-kiczowaty design :D

A ile ona kosztuje, to może byśmy się jakoś dogadali, że Ci podeślę kaskę, a ty byś ją kupił i przesłał - oczywiście gdyby Ci to nie sprawiało jakiś problemów :)

PS. A jak się po niej "jeździ"? Nie gubi się kursor itp? :P

#21 ozz

ozz
  • 1 129 postów
  • SkądBiałystok

Napisano 29 stycznia 2007 - 14:30

sprawdze ile ona kosztuje na dniach i sie odezwe ..

#22 philig

philig
  • 53 postów

Napisano 02 czerwca 2009 - 20:17

Odgrzewam - czy ktoś używał Icemat z mighty mouse (werjsa po kablu)? Mam szklany stół, wszystko inne w stylu mac'a - aluminium/biel. Nie chcę innej myszki niż mighty mouse - a mam jeszcze 3 inne, jedna laserowa microsofta, jedna logitecha v470 i jakaś technika z tesco. Dość często gram w COD4, dużo pracuję w Lightroomie - kabel to kabel, żadne bezprzewodowe technologie nie dają rady przy moich zastosowaniach (opóźnienia i błędy). Szukam podkładki, która by niewieśniacko wyglądała, pasowała do szklanego/aluminiowego pomieszczenia i dodatkowo bardzo dobrze sprawowała się z mighty mouse. Jest to biuro, gdzie przyjmuję klientów i nie chcę popsuć efektu jakąś badziewną podkładką. Chwilowo pracuję na takim wynalazku z saturna za 10zł - wspólpracuje bardzo dokładnie z mighty mouse ale mysz się słabo ślizga i podkładka ma na środku wielkie zdjęcie cytryny :/

#23 biskup

biskup
  • 2 479 postów
  • SkądKraków

Napisano 02 czerwca 2009 - 21:01

http://www.komputron...44,cpsrc,ceneo/

#24 SavvaS

SavvaS
  • 277 postów
  • SkądOlsztyn, Poland

Napisano 18 sierpnia 2010 - 17:23

a co sadzicie o ALUPAD?Ja sie podjaralem chyba kupie mimo wysokiej ceny :)
YouTube - Just Mobile Alupad

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych