Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Pęknięta szybka a wymiana w autoryzowanym serwisie

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
30 odpowiedzi w tym temacie

#26 Blutut

Blutut
  • 207 postów

Napisano 12 lipca 2010 - 18:31

Więc tak: Zacznijmy od tego, że gwarancja na produkty Apple jest 12-to miesięczna, czyli zostało 7. Zakładając, że tył jest nietknięty to nie więcej jak 800 zł, nawet tyle byłoby z trudem wyciągnąć. Mimo wszystko jest to tak fajny telefonik, że próbowałbym reanimować, bo jest tego wart ;).

#27 loocaso

loocaso
  • 260 postów

Napisano 12 lipca 2010 - 18:44

Bez szybki o kilka stów się przejedziesz. Lepiej zaryzykowac i samemu spróbować, jeśli coś schrzanisz oddaj do iClinic to ci dokończą :)

#28 twec

twec
  • 175 postów
  • SkądKraków

Napisano 12 lipca 2010 - 22:58

Odkąd to 12 odjąć 3 jest 7? ;) Poza tym ja mam GW z Orange i tam wyraźnie pisze 24 miesiące.

#29 jackjp

jackjp
  • 28 postów

Napisano 07 lutego 2011 - 13:23

Byłem wczoraj tj 7.2.11 w sklepie iSpot w Katowicach z takim samym problemem czyli z pękniętą szybką od iPhona 3G, wiec wymiana szybki dotykowej razem z przyklejonym do niej wyświetlaczem to wydatek 300-350 zł wszystko na oryginalnych częściach apple, można sie nawet umówić telefonicznie na daną godzinę i serwisant naprawi nasz telefon na miejscu i będzie to trwało ok 1 godzinki (oczywiście w sklepie), tak przynajmniej twierdzą pracownicy premium resellera apple, zarazie używam nowej 4 ale jak się zdecyduje na naprawę to dam znać czy faktycznie jest tak jak mowią

#30 lebowsky

lebowsky
  • 101 postów

Napisano 07 lutego 2011 - 19:26

Byłem wczoraj tj 7.2.11 w sklepie iSpot w Katowicach z takim samym problemem czyli z pękniętą szybką od iPhona 3G, wiec wymiana szybki dotykowej razem z przyklejonym do niej wyświetlaczem to wydatek 300-350 zł wszystko na oryginalnych częściach apple, można sie nawet umówić telefonicznie na daną godzinę i serwisant naprawi nasz telefon na miejscu i będzie to trwało ok 1 godzinki (oczywiście w sklepie), tak przynajmniej twierdzą pracownicy premium resellera apple, zarazie używam nowej 4 ale jak się zdecyduje na naprawę to dam znać czy faktycznie jest tak jak mowią

Jeszcze autoryzacje im cofną jak Apple się dowie :)

#31 haron82

haron82
  • 3 postów

Napisano 11 lipca 2011 - 21:35

Ciekawa sprawa z tą szybką - cena może dobra tylko że czasowo to wygląda troszeczkę inaczej. Musiałbym zostawić telefon bo wysłany byłby do Regenersis czy jakoś tak a telefonu zastępczego niestety nie dają :(

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych