Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

- - - - -

Zrobiony Jailbreak - nie działa YouTube

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
9 odpowiedzi w tym temacie

#1 Gość_anci.pl_*

Gość_anci.pl_*

Napisano 10 lipca 2010 - 16:26

witam. zrobilem na dwóch iphonach 3G os 4 jaibreak, zdjalem simlocki ultrasn0w , ale nie dziala YOU TUBE dodaje source CYDIA.IPHONEIL.NET idzie downaload i zawiesza sie na update source ?? DLACZEGO? identyczna sytuacja na 2 iphnach . MÓJ NIOSEK , ze ścieżki nie da się dodać na sofcie 4.0 . Tematów też nie ma na ten temat. Proszę o pomoc pozdrawiam.

#2 dredg

dredg
  • 2 452 postów
  • SkądVendin les Béthune

Napisano 10 lipca 2010 - 17:48

Sprobuj YouTube Fix 1,2 lub 3 "http://cydia.pushfix.info" w cydii, nie wiem czy dziala na iOS4, ale na 3.1.2 tak...

#3 Gość_anci.pl_*

Gość_anci.pl_*

Napisano 10 lipca 2010 - 18:03

ten sam problem... zawiesza się przy update source

#4 redziol

redziol
  • 192 postów

Napisano 10 lipca 2010 - 18:30

Na 3GS pomógł YouTube Fix #1 z Cydia.pushfix.info

#5 Gość_anci.pl_*

Gość_anci.pl_*

Napisano 10 lipca 2010 - 18:36

kolego mam 3 iphony 3g: wgrany soft 4.0, redsnwoem jaibreka zrbiony, ultrasnow simlock. wpisuje ścieżkę Cydia.pushfix.info i iphone ściaga cos (jest napisane downalod, następnie UPdate source) i tak stoi. poczekałem godzinę i zrestartowałem iphona nie chce sie dodać ta ścieżka na iphonie w cydii, na wersji soft 4.0 też macie takie problemu? robiłem na 3 iphonach

#6 redziol

redziol
  • 192 postów

Napisano 10 lipca 2010 - 18:41

Przed momentem zrobiłem na żony 3G - YouTube Fix #1 poszedł z tego źródła bez problemu. Owszem, Cydia chodzi stosunkowo wolno na 3G, ale dodawanie źródła nie trwało więcej jak 2 minuty. Więc musisz mieć jednak coś skopane u siebie, bo nie jest to wina źródeł. Na obu fonach soft 4.0 z JB, na obu ultransn0w i na obu wgrywane customy zrobione przy pomocy PwnageTool - więc może coś redsn0w psuje?

#7 Gość_anci.pl_*

Gość_anci.pl_*

Napisano 10 lipca 2010 - 19:09

niestety kolego nie mam MACa. Mógłby ktoś zrobić? ultrasn0wem. Czekam na Odp.

#8 blu 1

blu 1
  • 237 postów
  • SkądGdynia, PL

Napisano 10 lipca 2010 - 21:52

mi też YouTube przestało działać, ściągnąłem PushFix #1 z repo podanego powyżej i działa! :)

#9 Gość_anci.pl_*

Gość_anci.pl_*

Napisano 11 lipca 2010 - 13:03

nie działa mi te repo. zawiesz sie przy update.

#10 Moander

Moander
  • 6 postów

Napisano 18 lipca 2010 - 12:47

Ja osobiście miałem ten sam problem z Youtube. juz od softu 3.1.2 (nagle przestał działać) jednak używałem aplikacji MxTUBE. Jest to najlepszy player YT na iphonea. Jednak na sofcie 4.0 nie działa mi on. a Oryginalny YT zaraz po jailbreaku nie działa. Nie używam Cydi. Zawsze pobieram ROCK. Na rock'u moj 3g bez problemu dodał repository i zainstalował łatkę. FIX1. Yutube działa bez problemu. dzięki wam :) Jesli komuś cydia marudzi, poleam zainstalować ROCK. Większość wie że rock app jest o wiele lepszym managerem od Cydi. nie wiesza się, nie muli i działa gładko i przyjemnie.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych