Najlepszy program do obsługi DWG
Napisano 09 lipca 2010 - 08:35

Napisano 09 lipca 2010 - 08:52
Napisano 09 lipca 2010 - 09:18
Napisano 09 lipca 2010 - 09:52
Nie zwalaj winy na wirusy, pendrajwy i windowsy, to jest śmieszne. Wyłacz autorun, zainwestuj w doby program AV i już przestań, bo robisz z siebie, no wiesz kogo. Sorry. Ale śmieszne to jest. Wszyscy używają pendrajwy na około, a jakoś nie słyszę żeby komuś wirusy się lęgły jak tobie.
Skoro Autodesk nie zrobił takie narzędzia pod OSX to nawet jak coś znajdziesz innej firmy to myślę że będzie kiepskie.
Czyli eset nod32 jest kiepskim programem av wg ciebie ?
Jeżeli dziennie przychodzi po 30 osób ze swoimi pendrajwami no to jednak się grubo mylisz jeśli sądzisz że nie będzie wirusów, nod32 co podłączenie pendrajwa krzyczy że wiry, to że firmową pocztę rozjeb*** ,zostaliśmy wpisani na jakąś listę adresów spamowych to też wina alladyna i jego lampy ?
To że komp co chwila się restartuje, po pewnym czasie w ogóle windows nie wstaje to też wina czarodziejek z księżyca ?
Sorry ale co jak co,o swoje podwórko potrafię zadbać a w tym wypadku nic się na to nie poradzi.
I nie pi*** mi że temat wirusów nie istnieje
I nie to jest tematem mojego pytania tak btw, ale skoro wiesz lepiej że nie mam wirusów to ok.
Sorry że tak ostro ale nie lubię takich rozmów w stylu ty się nie znasz ,ja wiem lepiej.
A co do tematu to własnie chodzi o to że priorytet to drukowanie jest,muszą być zaawansowane opcje jakeiś
Napisano 09 lipca 2010 - 09:53
Napisano 09 lipca 2010 - 10:14
a daj spokój.
tak myślałem...
Napisano 09 lipca 2010 - 10:36

Napisano 09 lipca 2010 - 10:48
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych