Witam
Od wczoraj nagle nie mogę oglądać filmików na YouTubie i innych stronach na YT ładuje się wszystko ale w miejscy filmiku jest czarna plama i tyle...o co chodzi czemu tak nagle przestało działać... używam Safari 5.0
Pozdrawiam

Przestał mi działać YouTube z dnia na dzień
Started by
babel85
, 07 Jul 2010 00:41
7 replies to this topic
Posted 07 July 2010 - 00:41
Posted 07 July 2010 - 01:54
A jakieś wtyczki? Adblock? Click to flash? Uczestniczysz w HTML5 Beta, czy nie?
Matko, jak ja nienawidzę takich niekonkretnych opisów problemu. Co można odpowiedzieć na 'nie działa mi!'? Chyba tylko 'ja wiem, co się stało: komputer się zepsuł!'.
Posted 07 July 2010 - 09:01
no ale co mam jeszcze konkretnie napisać z dnia na dzień nic się nie uruchamia nawet linki do YT na Facebooku, nie instalowałem żadnych nowych wtyczek, nie uczestniczę w HTML5 beta ale zgoda na HTML5 beta nic nie pomogła....nie mam pojęcia co może być powodem...
mało tego nie działają też filmiki na innych stronach np na tvn24.pl..... o co chodzi.. o_O ??
Posted 07 July 2010 - 09:36
Tez mam taki problem, przeinstalowalem flash playera i nie pomoglo. Problem wystepuje na roznych przegladarkach (Safari, Firefox). Zauwazylem, ze po dwukrotnym kliknieciu w miejscu filmu (przelaczenie na pelny ekran) film dziala, po przejsciu z powrotem do 'normalnego' ogladania przestaje dzialac.
Posted 08 July 2010 - 17:23
Ciągle nic nie napisaliście o wtyczkach...
Posted 08 July 2010 - 17:31
Bo z braku swojej wiedzy wydaje im się to nieistotne i dlatego ignorują pytania od bardziej doświadczonych bo myślą że to nie ma związku. Ale jeśli tak, to po co w ogóle zadają pytania. Już się nieraz tutaj z tym spotkałem.
Posted 09 July 2010 - 00:39
napisałem że nie instalowałem żadnych wtyczek, ani click flash ani adblocka nic.... po prostu działało.... nie działa.... co mam jeszcze napisać jak nie zostało żadne działanie które mogło zaburzyć funkcjonowanie safari... dodam że na firefoxie wszystko działa sprawnie tylko na safari nie odpala...
Posted 10 July 2010 - 18:51
u mnie to samo zrobilo sie dzisiaj. cholerny snow!
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users