przereklamowane to jest mini w Twoim avatarze, bez obrazy;) Moim zdaniem bose robi naprawdę niezłe słuchawki, słuchałeś kiedyś Bose QE 15? To naprawdę genialne słuchawki a że tyle kosztują, to inna sprawa
Nie obrazam sie
spokojnie. Tak sluchalem calego sprzetu bose i jest to dla mnie totalna porazka dzwiek jak z kartonu. Co do sluchawek bose, ktore podales to nic specialnego soba nie prezentuja. Konstrukcja wspierana elektronika zero neutralnosci.
Posluchaj sobie:
Ultrasone Edition albo jakis inny nawet tanszy model powzej 1500zloty, nastepne Sa Grado PS 1000 lub HiFiMAN HE-6 oczywiscie do tego DAC. Wtedy zobaczysz roznice a raczej przepasc w dzwieku. I po co komu noise cancel w sluchawkach... Jesli sa dobrze technicznie zaprojektowane to przy polowie glosnosci nie bedziesz slyszal nic. A sa takie Beyerdynamic DT 1350 albo Sennki HD 25.
Wiesz nie jara mnie logo, ze bose czy innej firmy. Nie zawsze logo sygnuje to, ze jakosc bedzie swietna za ta cene. Bose sluchalem w Warszawie wszystkich produktow u Was w waszawie w jakims centrum handlowym gdzie jest sklep ich i po tych odsluchach doszedlem do wniosku, ze jest przereklamowane jak momentami Bang & Olufsen. Ze sluchawek napisalem co polecam a tego przetestowalem juz naprawde sporo bo w roku kupuje kilka par i po testach sprzedaje odrazu.
Z naglosnienia zobacz sobie Focal Chorus 700 V i lec wyzej 800v ale utopi watpie, ze gdzies odsluchasz ja mialem okazje i tutaj placisz za jakosc dzwieku i wykonanie towaru nie za logo jak tez ma miejsce w apple i wiekszosci koncernow.