Słuchawki bezprzewodowe podałem dlatego, że ułatwiły bi mi trochę podróż metrem (to straszne, jak kabel plącze mi się między nogami) i przy okazji może nauczyłbym się chodzić po ulicy ze słuchawkami bo jakoś kabel mnie zniechęca. Nokii podobają mi się tylko dlatego, że mają wygłuszanie. Beatsy są "na topie" jakby to uznać. Są eleganckie i w sumie dosyć dobre. Jeśli będziecie podsyłali jakieś słuchawki to proszę, aby mialy jak najkrótszy bo moje Akg na nieszczęście mają chyba z 1.5m albo i 2 bo są straszne po prostu. Podawajcie jakie polecacie bo niestety szukanie po allegro między tysiącami aukcji i w sumie z zerową wiedzą nie jest zbyt przyjemne.
Ewentualnie kup sobie to co ja jutro odbieram ze sklepu
AKG q460. Zarówno ciekawe pod względem wyglądu jak i całkiem przyjemne pod względem walorów muzycznych (zapewniam że są lepsze od Monster Beats Solo). Masz do wyboru 3 kolorki. Kabelek jest zielony i wychodzi tylko z jednej muszli wprost do Twojego iPhone4.
Specyfikacja:
Bardzo solidnie i precyzyjnie wykonane
Typ: przewodowe, nauszne
przetworniki: dynamiczne, zamknięte
doskonały dźwięk HI-FI za niewygórowane pieniądze
unikalny mechanizm składania słuchawek 3D pozwalający złożyć je w szybki i prosty sposób
kompatybilne z iPhone, iPod, iPad
W zestawie dodatkowy przewód z mikrofonem i regulacja głośności do iPhone
bardzo miękkie gąbki słuchawkowe
kabel OFC 99,99% o długości 1,1m
pozłacany wtyk jack stereo 3,5mm
w zestawie pozłacana przejściówka na duży jack (6,3mm) oraz na micro jack 2,5mm
pasmo przenoszenia: 11-29.500Hz
maksymalne obciążenie: 30mW
impedancja: 32 Ohm
SPL (Sound pressure level): 125 dB
waga słuchawek bez kabla: 120 gram
dostępne w kolorze: czarnym, białym i zielonym