Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Słuchawki - które wybrać?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2851 odpowiedzi w tym temacie

#1201 maxld

maxld
  • 636 postów
  • SkądŁódź

Napisano 03 listopada 2011 - 15:03

Polecam Shure 750DJ, ostatnio porównywałem je z Monsterami i wyszło na korzyść Shure. Kosztują około 450+. Do tego w jakiś wzmacniacz FIIO do ipoda/iphone i będzie grała muzyka ;) Uzywam tego zestawu, jedyna wada to rozmiar tych słuchawek.

#1202 hejter

hejter
  • 11 postów

Napisano 03 listopada 2011 - 16:22

przypomniało mi się że kiedyś podpiąłem jakieś słuchawki dokanałowe z mikrofonem w kablu do 3G i dźwięk był całkowicie zniekształcony... Nie chciałbym mieć takiej sytuacji po kupieniu tych słuchawek na allegro

#1203 Dragon422

Dragon422
  • 215 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 03 listopada 2011 - 19:26

A czy ktoś mi powie czy można się spodziewać że to: SŁUCHAWKI SENNHEISER CX 500 CX500 ETUI GRATIS ! (1897637118) - Aukcje internetowe Allegro może być oryginalnymi słuchawkami?

#1204 soljan70

soljan70
  • 22 postów

Napisano 03 listopada 2011 - 21:49

mam pytanie. polecacie sluchawki beats by dr dre studio? czy sa warte swojej cechy i czy sie sprawdzaja z ipodem?

#1205 Lokria

Lokria
  • 6 278 postów
  • SkądŁódź

Napisano 04 listopada 2011 - 09:16

mam pytanie. polecacie sluchawki beats by dr dre studio? czy sa warte swojej cechy i czy sie sprawdzaja z
ipodem?

Zadaj sobie choć odrobinę trudu i przeczytaj kilka stron wstecz tam jest jasno napisane jak grają te słuchawki, w jakiej muzycy sprawdzają się najlepiej. Naprawdę tak ciężko najpierw przeczytać to co zostało uprzednio napisane?
Pytając co jakiś czas o to samo zaśmiecamy wątek czyniąc go nieczytelny i jednocześnie zniechęcasz innych użytkowników do odpowiedzi, bowiem ile razy można opisywać to samo.

#1206 Paf

Paf
  • 8 094 postów

Napisano 04 listopada 2011 - 10:11

mam pytanie. polecacie sluchawki beats by dr dre studio? czy sa warte swojej cechy i czy sie sprawdzaja z ipodem?

Ja polecam AKG K 430 za 200zł w komputroniku dostajesz naprawdę dobre słuchawki. 2 lata gwarancji , świetny bass, czyste soprany. Może nie są tak lanserskie jak Monster beats ale wg mnie warte swojej ceny.

#1207 renqien

renqien

Koniec...

• 20 740 postów

Napisano 04 listopada 2011 - 19:43

Panom Elfisher i soljan70 pytania poleciały za pisownię. Chcecie pytać, róbcie to po polsku.

#1208 soljan70

soljan70
  • 22 postów

Napisano 04 listopada 2011 - 22:11

to które polecacie tak gdzies do 1000zl żeby też nie były za tanie, bo wtedysa za słabe. Przepraszam za moją pisownie postaram się żeby mi sie to już nie powtórzyło.

#1209 Elfisher

Elfisher
  • 45 postów
  • SkądLegnica

Napisano 05 listopada 2011 - 09:27

Ciekawy jestem jakie błędy moderator znalazł w moim poście, przypadkowy missclick czy brak polskich znaków?
Ponawiając pytanie: szukam słuchawek do iPhone 3gs w cenie do 600zł. Najlepiej nausznych i zamkniętych z dobrą izolacją dźwięków z zewnątrz. Chciałbym też żeby były w miarę małe, będę je nosił na dworze. Pilota raczej nie potrzebuję, bo kupię zewnętrzny, bezprzewodowy, pozostaje tylko kwestia modelu. Upatrzyłem dwa: Klipsch Image One, oraz Sennheiser px360. Oba w podobnej cenie, jeden przeznaczony dla produktów Apple, drugi dobrze oceniany z jabłuszkami. Które słuchawki zagrają "lepiej" z iPhonem? Może jakiś inny model? Głównie chodzi mi o głęboki bass, bo tego najbardziej brakuje w iPhonach. Dziękuję za każdą propozycję.

A o wielkich literach na początku zdania słyszałeś? Samych ogonków tak się nie czepiam, choć też lepiej się czyta, jak są. Popraw post, bo i ten poleci do kosza. renqien
/e
pisanie bez alta i shifta pozwala mi zaoszczędzić sporo czasu, nie popełniam błędów ortograficznych, składniowych, ani interpunkcyjnych. Jestem nowym użytkownikiem, ale uważam że są ciekawsze formy spędzania czasu po pracy niż kasowanie postów za brak wielkich liter. Od dziś będę się starał pisać tak, jak to robiłem na maturze. Pozdrawiam

#1210 artipl

artipl
  • 138 postów

Napisano 07 listopada 2011 - 15:14

Witam!
Wiem,ze pewnie nie raz juz bylo takie pytanie,ale jesli ktos moglbym byc laskawy i mi odpowiedziec..
szukam sluchawek dokanalowych do iPhone 3GS,slyszalem o Creative EP-630,ale z tego co patrze trudno znalezc oryginalne-ceny sie wahaja od 20 do 100zl+ (oczywiscie jesli ktos wie i moze mi powiedziec,jak moge odroznic podroby od oryginalnych to bede bardzo zadowolony) konczac chcialbym powiedziec,ze zalezy mi na dobrym bassie i czystym dzwieku,cena do 100zl!
a no i oczywiscie dobrze by bylo jakby byly z mikrofonem

http://allegro.pl/sl...1922005820.html
a co sadzicie o tym modelu skullcandy?

Pozdrawiam!

#1211 Gontar3d

Gontar3d
  • 283 postów

Napisano 07 listopada 2011 - 18:57

tylko i wyłącznie sound magic e10 cena 150zl ale warto dołozyc uwierz mi , słuchawki biją nawet xearsy ( za 200) w tej kategori nie ma konkurencji, sam mam iphona 3gs i sluchawki dobrze sie zgrywaja, wczesniej mialem creative 430 i mega roznica jest, tylko musisz je wygrzac z 50h :) a co do basu to jest idealnie dobrany, jest go troche mniej niz wiecej, ale pojawia sie w momentach kiedy jest potrzebny :)

#1212 artipl

artipl
  • 138 postów

Napisano 07 listopada 2011 - 20:37

dzieki,bede mial je na uwadze,jednak poczekam jeszcze na wiecej opinii uzytkownikow.

#1213 Adam Kaczor

Adam Kaczor
  • 689 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 07 listopada 2011 - 20:46

Ja osobiście polecam z całego serca A-Jays. Mam aktualnie wersję "four" i jestem ogromnie zadowolony. Jeśli nie odpowiada Ci taka cena to polecam starsze wersje 2 albo 3. Są wyprodukowane specjalnie dla urządzeń Apple i iPhone 3GS jest całkowicie kompaktybilny. Jest świetny mikrofon oraz funkcje zatrzymywania, przewijania piosenki/piosenek, odbioru połączenia, wybierania głosowego(tylko w czwartej wersji). Polecam

#1214 artipl

artipl
  • 138 postów

Napisano 08 listopada 2011 - 00:56

trudny wybor...glownie chodzi mi o jakosc i dzwiek,a nie o mikrofon i te inne bzdety (podglasnianie,sciszanie)a kazdy doradza co innego,i co tu wybrac :/

#1215 Stasio90

Stasio90

I hear the Angels cry, the calling my name.

• 1 550 postów
  • SkądŁaziska Górne

Napisano 08 listopada 2011 - 09:57

Ja mam pytanie, planuję w tym miesiącu zakup słuchawek bezprzewodowych do mojego mini tak w granicach 200-300zł. Główne zastosowanie to słuchanie muzyki i TeamSpeak (czyli wiadomo dobrze gdyby miały by też mikrofon). Więc jakie polecacie, dobrze by było gdyby były to słuchawki na wi-fi a nie bluetooth.

#1216 Lokria

Lokria
  • 6 278 postów
  • SkądŁódź

Napisano 08 listopada 2011 - 10:00

Ja mam pytanie, planuję w tym miesiącu zakup słuchawek bezprzewodowych do mojego mini tak w granicach 200-300zł. Główne zastosowanie to słuchanie muzyki i TeamSpeak (czyli wiadomo dobrze gdyby miały by też mikrofon). Więc jakie polecacie, dobrze by było gdyby były to słuchawki na wi-fi a nie bluetooth.

Creative wp-350 (lub wyższy model) świetnie działają z iMac, iPad i iPhone. Mają niewidoczny mikrofon. Dają radę, aczkolwiek do słuchania muzyki używam Denonów. Mikrofon świetnie się sprawdza zarówno na Skype jak i FaceTime. Słuchawki bluetooth.

#1217 Gontar3d

Gontar3d
  • 283 postów

Napisano 08 listopada 2011 - 13:25

ardi mowie Ci wez sobie poczytaj recenzje o tych e10 ( polskie i zagraniczne) przejdz się do sklepu weż iphona czy co tam masz i odsłuchaj sobie :) gwarantuje Ci że po minucie je kupisz :)

http://www.google.pl/search?q=soundmagic+e10+review&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a

#1218 artipl

artipl
  • 138 postów

Napisano 08 listopada 2011 - 15:36

Skullcandy Ink'd SC (black/black) *W-Wa (1889774867) - Aukcje internetowe Allegro

a co sadzicie o tych sluchawkach? moj budzet to max.100zl jednak,chyba nie dam rade wiecej kasy ogarnac...

lub http://allegro.pl/sl...1913020095.html

prosze o szybka rade,bo bardzo potrzebne sa mi sluchawki,przypominam ze maja one byc do iPhone 3GS

#1219 Mikey124

Mikey124
  • 550 postów

Napisano 08 listopada 2011 - 16:09

Witam! Kilka dni temu pytałem się w tym wątku o pewne słuchawki, teraz już mam konkretne wymagania. Więc tak: poszukuję słuchawek dokanałowych (inne nie wchodzą w grę, mobilność na pierwszym miejscu). Mój budżet to około 80 zł, nie chcę wydawać więcej, ponieważ nie jestem aż takim audiofilem, jednak oczywiście zależy mi na jak najlepszej jakości dźwięku. Dobrze jakby fajnie wyglądały. ;-) Znalazłem kilka modeli: - Creative EP-630 - JAYS a-Jays one - "repliki" Monster Beatsów (podobno jakość dźwięku jest bardzo dobra, szczególnie na tą cenę) Oczywiście jestem otwarty na wszelkie propozycje, z góry dziękuję za rady. Pozdrawiam.

#1220 Gontar3d

Gontar3d
  • 283 postów

Napisano 09 listopada 2011 - 15:56

Do 80zł tylko i wyłacznie
Brainwavz Alpha - SKLEP Audiomagic.pl

ewentualnie mozesz dołozyć do Mee m9 (99zl)

a ardi jak nie chcesz dolozyc do e10, to polecam rowniez albo brainwavz, mee9, albo soundmagic pl21

Mee9 mają poteżny bas, polecam je głownie jesli słuchacie hiphopu,rnb,electro, do innych gatunków też się oczywiscie nadają, ale bas jest w tych słuchawkach pierwszo planowy, w brainwavz bas rowniez jest bardzo mocny, ale dobre sa tez wysokie tony, dzwieki są wyrównane, pl 21 charakteryzuje sie bardzo cieplym i przyjemnym stylem grania, wszystko zalezy od waszych upodoban

#1221 Mikey124

Mikey124
  • 550 postów

Napisano 09 listopada 2011 - 23:02

Dzięki, ale jakoś te słuchawki do mnie nie "przemawiają". ;-) Może sprecyzuję czego słucham - głównie rock i muzyka alternatywna. Często też lubię słuchać podcastów, kompletnie się na tym nie znam dlatego piszę z prośbą o pomoc. :-)

#1222 artipl

artipl
  • 138 postów

Napisano 09 listopada 2011 - 23:56

Kultowe Sluchawki AKG K324p GWR 2L Ostatki (1905232714) - Aukcje internetowe Allegro

a co sadzicie o tych?

#1223 Gontar3d

Gontar3d
  • 283 postów

Napisano 10 listopada 2011 - 14:01

z Akg nie mialem do czynienia to nie pomoge, ale polecam wam mp3store forum, tam powinniscie znalezc to czego szukacie :)

#1224 MisterX

MisterX
  • 37 postów

Napisano 10 listopada 2011 - 14:26

@artipl
Ja na twoim miejscu zainwestowałbym stówkę więcej i kupił coś naprawdę porządnego:
SLUCHAWKI SENNHEISER CX300-II PRECISION - DOUSZNE (1882636360) - Aukcje internetowe Allegro

#1225 mosiek95

mosiek95
  • 413 postów
  • SkądWadowice

Napisano 10 listopada 2011 - 16:35

Witam!

Kilka dni temu pytałem się w tym wątku o pewne słuchawki, teraz już mam konkretne wymagania. Więc tak: poszukuję słuchawek dokanałowych (inne nie wchodzą w grę, mobilność na pierwszym miejscu). Mój budżet to około 80 zł, nie chcę wydawać więcej, ponieważ nie jestem aż takim audiofilem, jednak oczywiście zależy mi na jak najlepszej jakości dźwięku. Dobrze jakby fajnie wyglądały. ;-)
Znalazłem kilka modeli:
- Creative EP-630
- JAYS a-Jays one
- "repliki" Monster Beatsów (podobno jakość dźwięku jest bardzo dobra, szczególnie na tą cenę)
Oczywiście jestem otwarty na wszelkie propozycje, z góry dziękuję za rady.

Pozdrawiam.

Ja mam słuchawki z Montera tour za 44zł z allegro. Powiem tak :
-mały bas
-Dobra jakość , czysty dźwięk
-Mała cena
-Nawet dobrze wykonane
-Dodatkowe gumki i etui.
Polecam , Przy bieganiu czasami mi wylecą z ucha ale to kwestia dobrania gumek. Jakość rewelacja za taką cenę.
Opłaca się dać to 50zł z przesyłką za te słuchawki. Polecam!

Użytkownicy przeglądający ten temat: 4

0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych