Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Konfigurowalne tapety

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 DaWei

DaWei
  • 3 postów
  • SkądUnknownHeaven

Napisano 22 czerwca 2010 - 06:54

Witam.. mam iPhona3G, i wczoraj wgralem iOS4.. wszystko OKej... daje sobie rade z tym softem, ale nie wiem gdzie, nie wiem jak zmieniać tapete pod ikonami, bo jest to zapowiedziana jedna ze zmian w tym iOS iz mozna ustawic tlo pod ikonami. BARDZO prosze o pomoc. Z gory dziekuje. Pozdrawiam

#2 mikro123

mikro123
  • 1 274 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 22 czerwca 2010 - 07:12

W iOS4 na iPhone 3G nie można zmienić tapety. Jedynie: iPhone 3GS, iPhone 4 i iPod Touch 3g Wszystkie funkcje jak, multitasking i tapetę można wgrać robiąc Jailbreak

#3 DeanDesign

DeanDesign
  • 201 postów
  • SkądWars i Sawa

Napisano 22 czerwca 2010 - 08:30

Ok, ja to włączyłem i pytanie jak wyłączyć. Chodzi mi o tapete w tle pod ikonami. Czuje, że przez nią muli telefon. Multitasking sobie zostawie. Jak moge to wyłączyć? Czy znów JB z odchaczoną opcją tapety?

#4 KubaAXE

KubaAXE
  • 81 postów
  • SkądChicago / Kraków

Napisano 31 lipca 2010 - 08:34

Ok, ja to włączyłem i pytanie jak wyłączyć. Chodzi mi o tapete w tle pod ikonami. Czuje, że przez nią muli telefon. Multitasking sobie zostawie.
Jak moge to wyłączyć? Czy znów JB z odchaczoną opcją tapety?

Tak tylko na dole kliknij, already pwned i odznacz tapete

#5 flamner

flamner
  • 253 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 31 lipca 2010 - 09:17

YouTube - How to enable Multitasking and Homescreen-Wallpaper on iOS4 (4.0) for iPhone 3G and iPod touch 2G

#6 krakers

krakers
  • 8 135 postów
  • SkądNibylandia

Napisano 30 października 2010 - 20:57

Ok, ja to włączyłem i pytanie jak wyłączyć. Chodzi mi o tapete w tle pod ikonami. Czuje, że przez nią muli telefon. Multitasking sobie zostawie.

A ja bym powiedział, że jest zupełnie odwrotnie.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych