Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Apple Mobile Device USB Driver

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 bambucha1988

bambucha1988
  • 43 postów
  • SkądKocierzowy

Napisano 20 czerwca 2010 - 11:11

Witam, otóż odkąd pamiętam jak mam Iphona zawsze na stacjonarce wywala mi ten błąd :/ na laptopie tak nie było dopóki mi dysk nie padł w nim niestety. Dzisiaj chciałem podłączyć pod stacjonarny komputer i nadal ten błąd się pojawia mam na nim Xp Sp3. Zna ktoś odpowiedź na mój kłopot ?? Dodam, że zainstalowałem przed tym NET Framework 4 i obecnie itunes 8.2 stosując się do jednego opisu i tez to nie pomogło :/ a i występuje przy instalacji tego sterownika błąd kod 10 :] Nikt nic nie wie ?????? Po takim czasie widzę, że forum pomimo tylu użytkowników nadal nie jest w stanie mi pomóc :] a tylu tu "fachowców" :D

#2 majkool

majkool
  • 4 385 postów
  • SkądPolice

Napisano 20 czerwca 2010 - 15:16

No i co tu można pomóc, dla mnie to beznadziejny bądź zaśmiecony system nic innego. Polecam zainstalować jakiś normalny system, aktualnie korzystam z WindowZ v2 2010 lite i jestem naprawdę zadowolony, jeszcze nie miałem z nim żadnych problemów, a pracują dosłownie na wszystkim.

#3 bambucha1988

bambucha1988
  • 43 postów
  • SkądKocierzowy

Napisano 22 czerwca 2010 - 12:10

no więc po usunięciu tego AMDUD po restarcie telefon podłaczony pod USB skopiował wszystkie fotki ale iTunes wyrzuca tekst: nie można użyć tego iPhone'a ponieważ wymagane oprogramowanie nie jest zainstalowane, itd. Na koniec dodam, że normalnie DFU stery się zainstalowały gdy podłączyłem Iphone'a w tym trybie do komputera. Sam sobie poradziłem :] chodzi już iTunes 9 i na przyszłość usuwać AMDUD i potem odinstalować iTunes i zainstalować bez restartu kompa

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych