Witam, jako, że w tym roku mamy Mistrzostwa Świata w RPA to ja jako zagorzały fan łaciatej oglądam mecze, więc tu się rodzi moje pytanie, czy jest jakaś możliwość by oglądać mecz live na iPhonie?(nieraz grają o 13.30, czyli jak w szkole jestem ;p) Szukając udało mi się znaleść program Justin TV ale niestety żadnego meczu live na nim nie było ;/

Mecze na iPhone
Rozpoczęty przez
kamil94
, 16 cze 2010 21:18
7 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 16 czerwca 2010 - 21:18
Napisano 16 czerwca 2010 - 21:31
Będzie ciężko coś znaleźć, głownie dlatego ze mecze są kupione, u mnie np. mecze kupione przez France tv są emitowane dzięki aplikacji Orange tv, ze jestem w innej sieci to kupa, znowu mecze które kupiło TF1 lecą w aplikacji tf1 Eurosport, za live trzeba dopłacić 4€ i ponoć często nie działa jak należy...
Napisano 16 czerwca 2010 - 21:43
Na Justin TV,tylko trzeba dobrze szukać.
Napisano 16 czerwca 2010 - 22:00
prywatna opinia: @kamil94 przede wszystkim bierz się za naukę, a nie będziesz w ostatniej ławce siedział i oglądał mecze... Każde kolejne pokolenie rosnie nam coraz gorzej wyedukowane przez komputery i wszelkie inne wynalazki!
Napisano 16 czerwca 2010 - 22:46
Kolego ogarnij się, nie pytałem o to czy warto siedzieć na ostatniej ławce i mecz oglądać, a o to czy można. Może w Twoich lepszych czasach jak myślisz( stwierdzenie coraz gorzej wyedukowane pokolenie) ludzie uczyli się tylko w czerwcu by lepsze oceny były... Jak ktoś się cały rok uczy to w czerwcu kompletnie nic nie robi
a do tematu to szkoda, że pozostaje tylko justin :/

Napisano 17 czerwca 2010 - 11:18
Na amerykańskim App Store jest aplikacja Mobitv, w której jest płatny kanał ESPN i na nim puszczają mecze na żywo. Jedyny minus to płatność, miesiąc dostępu kosztuje 10 dolców bez jednego centa. Nie udało mi się znaleźć jeszcze jakiegoś bezpłatnego rozwiązania, ale szukam. Jestem właśnie w JustinTV i staram się znaleźć jakiś program z meczami.
---------- Wpis dodano o 12:18 ---------- Poprzedni wpis dodano o 12:06 ----------
Wygląda na to, że w JustinTV jest transmisja meczy live i to nie na jednym kanale. Już w tej chwili jest kilka kanałów, które nadają teraz zajawki dzisiejszych meczy i przełączą się pewnie na live w momencie, gdy rozpocznie się pierwszy mecz
---------- Wpis dodano o 12:18 ---------- Poprzedni wpis dodano o 12:06 ----------
Wygląda na to, że w JustinTV jest transmisja meczy live i to nie na jednym kanale. Już w tej chwili jest kilka kanałów, które nadają teraz zajawki dzisiejszych meczy i przełączą się pewnie na live w momencie, gdy rozpocznie się pierwszy mecz

Napisano 09 lipca 2010 - 22:30
znalazł ktoś coś innego?

Napisano 09 lipca 2010 - 22:32
znalazł ktoś coś innego?
Tak, telewizor.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych