Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Mecze na iPhone

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 kamil94

kamil94
  • 29 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 16 czerwca 2010 - 21:18

Witam, jako, że w tym roku mamy Mistrzostwa Świata w RPA to ja jako zagorzały fan łaciatej oglądam mecze, więc tu się rodzi moje pytanie, czy jest jakaś możliwość by oglądać mecz live na iPhonie?(nieraz grają o 13.30, czyli jak w szkole jestem ;p) Szukając udało mi się znaleść program Justin TV ale niestety żadnego meczu live na nim nie było ;/

#2 dredg

dredg
  • 2 452 postów
  • SkądVendin les Béthune

Napisano 16 czerwca 2010 - 21:31

Będzie ciężko coś znaleźć, głownie dlatego ze mecze są kupione, u mnie np. mecze kupione przez France tv są emitowane dzięki aplikacji Orange tv, ze jestem w innej sieci to kupa, znowu mecze które kupiło TF1 lecą w aplikacji tf1 Eurosport, za live trzeba dopłacić 4€ i ponoć często nie działa jak należy...

#3 kummer

kummer
  • 2 002 postów
  • SkądBydgoszcz,Osielsko

Napisano 16 czerwca 2010 - 21:43

Na Justin TV,tylko trzeba dobrze szukać.

#4 _krzysiek

_krzysiek
  • 1 971 postów
  • SkądŁódź

Napisano 16 czerwca 2010 - 22:00

prywatna opinia: @kamil94 przede wszystkim bierz się za naukę, a nie będziesz w ostatniej ławce siedział i oglądał mecze... Każde kolejne pokolenie rosnie nam coraz gorzej wyedukowane przez komputery i wszelkie inne wynalazki!

#5 kamil94

kamil94
  • 29 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 16 czerwca 2010 - 22:46

Kolego ogarnij się, nie pytałem o to czy warto siedzieć na ostatniej ławce i mecz oglądać, a o to czy można. Może w Twoich lepszych czasach jak myślisz( stwierdzenie coraz gorzej wyedukowane pokolenie) ludzie uczyli się tylko w czerwcu by lepsze oceny były... Jak ktoś się cały rok uczy to w czerwcu kompletnie nic nie robi :) a do tematu to szkoda, że pozostaje tylko justin :/

#6 tomwpr

tomwpr
  • 51 postów

Napisano 17 czerwca 2010 - 11:18

Na amerykańskim App Store jest aplikacja Mobitv, w której jest płatny kanał ESPN i na nim puszczają mecze na żywo. Jedyny minus to płatność, miesiąc dostępu kosztuje 10 dolców bez jednego centa. Nie udało mi się znaleźć jeszcze jakiegoś bezpłatnego rozwiązania, ale szukam. Jestem właśnie w JustinTV i staram się znaleźć jakiś program z meczami.

---------- Wpis dodano o 12:18 ---------- Poprzedni wpis dodano o 12:06 ----------

Wygląda na to, że w JustinTV jest transmisja meczy live i to nie na jednym kanale. Już w tej chwili jest kilka kanałów, które nadają teraz zajawki dzisiejszych meczy i przełączą się pewnie na live w momencie, gdy rozpocznie się pierwszy mecz :)

#7 tomwpr

tomwpr
  • 51 postów

Napisano 09 lipca 2010 - 22:30

znalazł ktoś coś innego? :)

#8 michasz

michasz

• 2 914 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 09 lipca 2010 - 22:32

znalazł ktoś coś innego? :)

Tak, telewizor. ;)