Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Dungeon Hunter 2 jeszcze tego lata!

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
8 odpowiedzi w tym temacie

#1 Ament

Ament
  • 518 postów
  • SkądCzęstochowa

Napisano 16 czerwca 2010 - 07:36

Jedna z lepszych gier na iPhona - o ile nie najlepsza - doczeka sie kontynuacji, pisze touchgen.net w zwiazku z obecnoscia na targach E3. Sequel tego genialnego hack&slash bedzie dostepny jeszcze tego lata ale jedynie dla wlascicieli iPhona; choc niewykluczone, ze z czasem pojawi sie rowniez na iPada - w wersji HD powinien wygladac przepieknie.
W stosunku do oryginalu znaczaco zostanie poprawiona graficzna szata gry - postacie, tekstury, efekty swietlne. Zostanie rowniez rozszerzona mozliwosc interakcji ze srodowiskiem, oczywiscie w sensie zniszczenia.

Dołączona grafika

Wiecej screenow oraz zrodlo:

E3: Dungeon Hunter 2 Hands on | TouchGen

Coz... Mam nadzieje, ze bedzie to wczesne lato a nie pozne :P

#2 DrIfTsTyLe

DrIfTsTyLe
  • 1 084 postów
  • SkądPleszew, Poland

Napisano 17 czerwca 2010 - 19:54

rzeczywiście na iPadzie gra by zachwycała :) ale poczekam cierpliwie ... ;] thx za informacje ;d

#3 nielololek

nielololek
  • 706 postów
  • SkądPolska

Napisano 18 czerwca 2010 - 17:15

Dodam, że gra ma mieć Co-Op multiplayer online :D

#4 shog

shog
  • 669 postów
  • SkądOlsztyn

Napisano 18 czerwca 2010 - 17:31

Imho lekkim nadużyciem jest fragment 'o ile nie najlepsza', niemniej jednak jedynka była naprawdę dobra. To pozwala z nadzieją czekać na sequel, który z przyjemnością wypróbuję. ;)

#5 Paweł Hać

Paweł Hać

iMagazine.pl Team

• 3 177 postów

Napisano 18 czerwca 2010 - 19:38

Nie kupiłem pierwszej części właśnie ze względu na brak multi. Jeżeli w drugiej części autorzy zapowiadają pojawienie się tego trybu, to niedługo po premierze gra zagości na moim iPhonie :)

#6 Dawid Szypulski

Dawid Szypulski

• 5 535 postów

Napisano 19 czerwca 2010 - 10:13

Pierwsza część to jeden z bardziej wciągających tytułów w jakie dane mi było zagrać.

#7 nielololek

nielololek
  • 706 postów
  • SkądPolska

Napisano 16 września 2010 - 18:37

Pojawił się nowy trailer z gameplay'em a także.... pokazany został urywek z Co-Op multiplayer :P Link: YouTube - Dungeon Hunter 2 - iPhone/iPod touch - Trailer

#8 Dirian

Dirian
  • 259 postów
  • SkądWejherowo

Napisano 17 września 2010 - 20:36

Jedynka była fajna, ale monotonna. Potwory zbyt często się powtarzały, brakowało jakichś kombosów czy czegoś co urozmaiciło by grę. Mam nadzieję, że w "dwójce" zostanie to poprawione.

#9 Ament

Ament
  • 518 postów
  • SkądCzęstochowa

Napisano 18 września 2010 - 10:32

Jak widac po screenach druga czesc jest w konwencji HoS2, PoPWW czy Spidermana takze system combo bedzie na pewno na poziomie poprzednikow.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych