Witam, nie chce otwierać nowego tematu, napisze więc tu po krótce o co mi chodzi.
Kupiłem 2 dni temu na e-bay.de od sprawdzonego sprzedawcy 99% pozytywnych, prawie nowego iphone 5s 64gb.
Iphone skonfigurowałem, połączyłem się przez internet, iCloud, pościągałem kilka app z appstore.
iphone wieczorem podłączyłem do ładowarki i słuchałem muzyki przez youtube jednocześnie, iphone poracował tak z 2h, potem się wyłączył,
nie mogłem go już włączyć, podpiąłem pod itunes, kazało mi aktualizować iphone przed jego odtworzeniem. aktualizował się i staneło na błędzie kod 40
teraz włącza się w kółko i wyświetla przy tym niebieski ekran tzw. REBOOT LOOP BLUE SCREEN.
szukałem kilka godzin na internecie pomocy i nic mi nie pomogło. nie pomaga trzymanie przycisków home i power, ani też przytrzymanie potem +volume.
cały czas to samo. komputer ponadto w ogóle już nie wykrywa iphone jako urządzenia nieznanego, ani na tym ani na innym urządzeniu i w różnych portach USB, a stary iphone 5 jest wykrywalny.
znalazłem informacje, że być może był wymieniany ekran i pomylono długości śrub względem ich miejsca. ale telefon pracował te 10godzin, potem go już ciul strzelił?
błagam, pomocy.
EDIT:::: Udało się uruchomić iphone przez UDF!! Serdeczne dzięki.
Edited by SamiWiecieKto, 22 February 2015 - 19:48.