Skocz do zawarto艣ci

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj si臋 aby uzyska膰 pe艂ny dost臋p do forum.

Zdj臋cie
- - - - -

Przycinanie karty SIM

• Zamkni臋ty Temat jest zamkni臋ty
83 odpowiedzi w tym temacie

#76 Fifty-50

Fifty-50
  • 3聽314 post贸w
  • Sk膮dWarszawa

Napisano 09 stycznia 2011 - 22:46

Bo Warszawa to stolyca ... a Warszawiaki s膮 lepsiejsi :D ;)

Ja Warszawiakiem jestem od 3 lat dopiero, wi臋c takim si臋 nie czuj臋, jednak musz臋 stwierdzi膰, 偶e masz troch臋 racji, bo w innym punkcie (mie艣cie) jak by艂em to nie wiedzieli ;).

#77 biblo

biblo
  • 432 post贸w

Napisano 09 stycznia 2011 - 22:53

Eeee tam.... w Warszawie te偶 mo偶na spotka膰 takich tuman贸w, 偶e a偶 szcz臋ka opada.... A co gorsza, niekt贸rzy z nich nie maj膮c odpowiedniej wiedzy na temat oferowanych produkt贸w i us艂ug zaczynaj膮 wymy艣la膰 jakie艣 g艂upoty! Na takich trafi艂em w dw贸ch salonach Plusa - w艂a艣nie w W-wie: w CH Promenada i na Rondzie Wiatraczna. Jedyna korzy艣膰 z du偶ego miasta: jak trafisz na kretyna, to mo偶esz p贸j艣膰 do nast臋pnego salonu nieopodal. Gorzej w mniejszych miejscowo艣ciach, gdzie salon贸w jest bardzo ma艂o lub tylko jeden... :-(

#78 Fifty-50

Fifty-50
  • 3聽314 post贸w
  • Sk膮dWarszawa

Napisano 10 stycznia 2011 - 18:27

gdzie salon贸w jest bardzo ma艂o lub tylko jeden... :-(

I co gorsze zazwyczaj siedzi w nich "kretyn" ;).

#79 MarKoBerlin

MarKoBerlin
  • 332 post贸w
  • Sk膮dWarszawa/Berlin

Napisano 10 stycznia 2011 - 20:43

Niestety Kolega Biblo ma racje :( , ale akurat w Bielsku sytuacja nie jest tragiczna, wystarczylo naprawde przejsc sie troche (np. kolo Partyzantow) i pytajac wskazac konkretna oferte ze strony Orange. ;) Pozdrawiam 8-)

#80 Ozmin

Ozmin
  • 18 post贸w
  • Sk膮dWarszawa

Napisano 11 stycznia 2011 - 23:19

W Playu nie lepiej... W salonie na Pl. Konstytucji powiedzieli, ze w ka偶dym punkcie mog膮 wymienic na micro (nie wymienili bo nie mieli). Natomiast Pan w CH Reduta powiedzial ze tylko w wybranych np. Na Pl. Konstytucji...:D

#81 Fifty-50

Fifty-50
  • 3聽314 post贸w
  • Sk膮dWarszawa

Napisano 12 stycznia 2011 - 12:16

Niez艂a komedia. Chyba jednak mniej problem贸w jest z przyci臋ciem, ni偶 z wymian膮 ;). Gdzie teoretycznie powinno by膰 na odwr贸t.

#82 MarKoBerlin

MarKoBerlin
  • 332 post贸w
  • Sk膮dWarszawa/Berlin

Napisano 12 stycznia 2011 - 16:57

Karty microsim w ofercie Orange free na karte sa napewno w salonie Orange na ul.Pa艅skiej (dawna siedziba Idea/Centertel) :!: Oczywiscie chodzi o Wawe ;) Koszt 19 zl, najlepiej poprosic na miejscu o aktywacje :idea: Pozdrawiam 8-)

#83 MrNorbi

MrNorbi
  • 398 post贸w
  • Sk膮dT艂uszcz

Napisano 16 grudnia 2011 - 18:53

Czekam na iPhone, wi臋c pomy艣la艂em, 偶eby ju偶 teraz wymieni膰 kart臋 na micro sim (mam adapter do zwyk艂ych telefon贸w). Poszed艂em do Plusa i nie chcieli mi wymieni膰 karty, bo nie mam 18 lat... Tak wi臋c wzi膮艂em si臋 za wycinanie. Mam star膮 8-letni膮 kart臋 simplus z tym du偶ym czipem, uda艂o mi si臋 przyci膮膰 tak, 偶e nawet nie najecha艂em na czip, wk艂adam kart臋 w adapter i do telefonu i.... nie dzia艂a. Wk艂膮dam drugi raz, trzeci, bardziej dociskam, czwarty, dalej nic. Pr贸buj臋 kolejny raz i za艂apa艂o. Mam nadziej臋, 偶e w iPhone 4 za艂apie bezproblemowo. Ja od siebie polecam jednak wymieni膰 kart臋 w salonie, bo przycinanie samemu mo偶e nie wyj艣膰 na dobre, niby wszystko si臋 uda艂o, ale dodam, 偶e robi艂em to ze 30 minut wszystko 艂adnie przycinaj膮c i wyg艂adzaj膮c tak, 偶eby by艂o prawie idealnie, a jednak za艂apa艂o dopiero za 5 razem ;) PS: No chyba, 偶e komu艣 kompletnie nie zale偶y na numerze to mo偶e sobie pr贸bowa膰 do skutku ci膮膰, ale mi akurat zale偶a艂o na moim dotychczasowym numerze telefonu :P

#84 renqien

renqien

Koniec...

• 20聽740 post贸w
  • P艂e膰:
  • Sk膮dWarszawa

Napisano 16 grudnia 2011 - 19:01

Nie od艣wie偶amy temat贸w starszych ni偶 p贸艂 roku, zamykam.

U偶ytkownicy przegl膮daj膮cy ten temat: 2

0 u偶ytkownik贸w, 2 go艣ci, 0 anonimowych