Witam
Mam problem z dodawaniem piosenek do Iphone ponieważ, gdy dodaje piosenki w Iphonie nie wyświetla mi się nazwa piosenki którą sam ustawiłem lecz jej tytuł. Jak to zmienić ponieważ jest to lekko denerwujące i czasem naprawde nazwa piosenki jest nie do zniesienia i utrudnia jej wyszukanie. I druga sprawa czy można zrobic folder w Iphonie z muzyka coś jak lista tylko żeby te piosenki były w tym folderze a nie w głównym gdzie są wszystkie?? Jestem lajkiem może łatwe ale jakoś mi to cięzko wykombinować :razz:
Prosze o pomoc ;-)

Problem z nazwami piosenek przy dodawaniu
Rozpoczęty przez
Marcin9080
, 05 cze 2010 02:21
3 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 05 czerwca 2010 - 02:21
Napisano 05 czerwca 2010 - 07:34
Po podłączeniu IP do PC zaznacz utwór i wybierz prawą myszą informacja i tam zmień nazwę utworu, katalog utwórz w itunes wrzuć tam utworki po czym zaznacz i wgraj do IP i masz problem rozwiązany

Napisano 06 czerwca 2010 - 01:18
Ok dzięki wielkie za pomoc
tylko jeszcze nie do końca łapie jak zrobić ten folder napisz jak byś mógł
A może wiesz jak zrobić zeby można było mieć więcej swoich dzwonków niż tylko jeden bo w itunes wrzuciłem 3 a w Iphone mam tylko 1 nie mam pojęcia o co chodzi dzięki za pomoc;))

Napisano 06 czerwca 2010 - 20:32
Ok dzięki wielkie za pomoc tylko jeszcze nie do końca łapie jak zrobić ten folder napisz jak byś mógł A może wiesz jak zrobić zeby można było mieć więcej swoich dzwonków niż tylko jeden bo w itunes wrzuciłem 3 a w Iphone mam tylko 1 nie mam pojęcia o co chodzi dzięki za pomoc)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych