Bog mnie pokaral Blackberrym - part 2
Napisano 03 czerwca 2010 - 18:10
Napisano 03 czerwca 2010 - 18:21
Jakoś ci nie wierzę.Oczywiscie przejrzalam juz fora, porady, FAQ
Mnie jakoś google w pierwszym linku "wypluły": [FAQ] Jak skonfigurowa
A jak kupowałaś to w pudełku instrukcji obsługi nie było?Mam tez pytanie odnosnie wiadomosci
Napisano 03 czerwca 2010 - 18:28
Napisano 03 czerwca 2010 - 18:30
Jakoś ci nie wierzę.
Mnie jakoś google w pierwszym linku "wypluły": [FAQ] Jak skonfigurowa
A jak kupowałaś to w pudełku instrukcji obsługi nie było?
sory ale to ty wkurw to bb. BB nie są dla laików, mogłaś sobie kupić jakąś nokie, ciastko, szajs aville, a ty nawet nie wiesz co to bis/bes…
sama się udupiłaś...
Ona go dostała. Czytajcie no.
Dostalam Blackberry 8520 - ten o jakze znajomo brzmiacym pseudo - (w)KURW.
Napisano 03 czerwca 2010 - 18:36
Napisano 03 czerwca 2010 - 18:49
To niech ściągnie, chyba, że to też ja przerasta.Ona go dostała.
Napisano 03 czerwca 2010 - 18:50
Napisano 03 czerwca 2010 - 18:55
gdzie i jak to aktywowac?
"Oczywiście usługa musi być aktywowana (aktywacji możemy dokonać przez BOK, sms’em lub przez Panel Internetowy naszego operatora)"
Czego nie rozumiesz w tym zdaniu?
O to niestety musisz zapytać na jakimś forum Ery.Dlaczego nie moge przez internet na stronie Ery?
Ale rozmawiamy o BB czy iPhone?bo mam iPhona
Napisano 03 czerwca 2010 - 19:39
Napisano 03 czerwca 2010 - 19:47
Napisano 03 czerwca 2010 - 19:51
My? Mów za siebie może, co.A na stronie jak juz wiemy sie nie da.
Ja wiem, że się, ale za ciebie nie mam zamiaru tego robić.
ROFLMAOApple to jest jakis inny lepszy swiat, gdzie ludzie mysla.
Ty jak widać jesteś najlepszym na to przykładem.
Napisano 03 czerwca 2010 - 20:00
Napisano 03 czerwca 2010 - 21:04

Napisano 03 czerwca 2010 - 21:46
Napisano 03 czerwca 2010 - 22:08
Napisano 03 czerwca 2010 - 22:45
Ty jak widać jesteś najlepszym na to przykładem.
Natomiast widac ze Ty nie, czlowiek myslacy wie w ktorym momencie wychodzi na chama.
Co boli Cie ze Twoj ukochany telefon to niewygodny syfiasty szajs i ktos to wyrazil w swej frustracji? Moze mniej sie przywiazuj do rzeczy i wiecej kultura grzesz. A jak Cie swierzbia paluchy zeby komus dopiec to wejdz sobie na Pudelka albo Onet. Albo ochlon i idz na Beamisha.
Napisano 03 czerwca 2010 - 22:47
Napisano 04 czerwca 2010 - 08:07
Informacje o które pytasz są dostępne w Internecie. Wystarczy tylko (chcieć) poszukać.janii - jak nie chcesz pomagac- spoko, ale po co piszesz?
Dostałaś wędkę, ale najwyraźniej czekasz aż ktoś te ryby "złowi" za ciebie.
@ grzes_l
Rozumiem, że ty również jesteś z tych którzy oczekują "kompleksowej pomocy", bez włożenia choć odrobiny swojej pracy?
Napisano 04 czerwca 2010 - 08:36
Napisano 04 czerwca 2010 - 08:40
Witam uzytkownikow tego najgorszego telefonu na swiecie!
Dostalam Blackberry 8520 - ten o jakze znajomo brzmiacym pseudo - (w)KURW.
Poniewaz jestem zmuszona go uzywac to prosze o porady. Oczywiscie przejrzalam juz fora, porady, FAQ i cala strone Ery ale znalezc odpowiedzi na tak proste pytanie jak Email najwyrazniej sie nie da.
W zwiazku z tym prosze Was pomozcie w tym cholerstwie wlaczyc email - czy musze miec ten caly Bis/Bes? Co to jest, jak to wlaczyc, na stronie ery zlogowalam sie do swojego konta ale takiego czegus tam nie ma.
Mam w telefonie tez jakies aplikacje do word etc ale tez trzeba je jakos tajemniczo aktywowac jakimis haslami, nic z tego nie rozumiem.
Mam tez pytanie odnosnie wiadomosci - w opcjach jest mozliwosc przypisania do bocznego buttona kalendarza, zadan, opcji wifi, czy nawet konfiguracji bluetootha, ale nie mozna przypisac tam "utworz nowy sms". Czy sie myle? Czy moze jest taka mozliwosc (samo wejscie w SMS mnie nie urzdza bo musz eklikac jeszcze raz zeby rozpoczac nowa wiadomosc a ja chce jeden klik i juz pisac smsa). No i moze sa jakies skroty klawiaturowe, jakbyscie mogli to podajcie te najbardziej uzyteczne.
Aha i jeszcze jedno co mnie trapi - w iphone jak inicjuje polaczenie to klikam na jedno miejsce i mam glosnomowiacy, jest cos takiego w BB? Bo w to ze wybierajac glosowo automatycznie nie wlaczy mi glosnomowiacego to juz nawet sie nie ludze. To by bylo zbyt funkcjonalne jak na ten telefon.
Wlasnie BB to najlepszy telefon, telefon i nic wiecej

Mam firmowego BB, na szczescie nie musze z niego korzystac tj mail/polaczen przychodzacych, lezy w torbie i nawet nie wiem ile dni temu wyladowala mu sie bateria

Napisano 04 czerwca 2010 - 09:04
To ze telefon ma klawiaturę qwerty i obsługę usług typowo e-mailowych nie znaczy, ze wszystko ma być za free i od razu dostępne. BIS i BES to usługi i o ich działaniu decyduje właściciel umowy czyli twoja firma. To tak jakbys dostała super laptopa i nie możesz zainstalować swojej ulubionej gry bo ktoś zablokował taka możliwość. Dziwne co.... za dużą ideologie dodajesz do tego ThinkDi....
Jezeli firma nie wykupi abonamentu BIS lub BES nie skonfigurujesz maila tradycyjnie, sa ewentualnie programy zewnetrzne np "tiggit mail", niestety moim zdaniem dzialaja w najlepszym przypadku srednio. Wolalem wykupic BIS i miec swiety spokój niz walczyc z programami zewnetrznymi.
Napisano 04 czerwca 2010 - 09:07
Napisano 04 czerwca 2010 - 10:28
Napisano 04 czerwca 2010 - 10:38
Daje sobie z tym spokoj - bo jak czytam ze to jest przeciez "proste" - wystarczy "tylko" znalezc, przeczytac, zadzwonic, poczekac, wlaczyc, przelaczyc, jeszcze raz ustawic, potem poprawic bo nie dziala, a tak w ogole to moze sie gryzc POP z IMAP i nie bedzie dzialac byc moze.....
to sorry ale jak dla mnie to juz za duzo. Za bardzo cenie swoj czas i nerwy na takie rzeczy:)
Masz racje, lepiej czekać na gotowca, niż się czegoś nauczyć, zrozumieć...
Kończe swój udział w tym wątku.
Napisano 04 czerwca 2010 - 11:26
Kończe swój udział w tym wątku.
i dzięki boku

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych