Myślę nad kupnem Parallels, ale mam kilka pytań;
- Rozumiem, że Windowsa normalnie muszę mieć pełną wersję zakupioną osobno, aby zainstalować (tak jak w przypadku boot campa), tak?
- Czy będzie całość płynnie chodzić na iMaku 27" C2D 3.03GHz + 4GB RAM

Parallels - pytania
Rozpoczęty przez
marcin0903
, 28 maj 2010 14:45
6 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 28 maja 2010 - 14:45
Napisano 28 maja 2010 - 14:53
1. Tak
2. System i aplikacje typu Office, przeglądarki, itp. będą płynnie chodzić. Z grami, softem do montowania wideo, itp już może być gorzej.
Napisano 28 maja 2010 - 14:56
2. Office 2007 bardzo ładnie chodzi na VMWare Fusion, praktycznie nie czuć że to wirtualizacja, myślę że na Pararells będzie podobnie.
Dodam że mam troszkę słabszy sprzęt niż Ty.
Napisano 20 czerwca 2010 - 03:22
Witam.
Który z tych programów najlepiej poradzi sobie z odpaleniem Sopcasta na Macu?? parallels,bootcamp,crossover,vmware?? Wolałbym żeby nie było potrzeby bootowania za kazdym razem kiedy chce obejrzeć jakiś meczyk,więc sądzę,że bootcamp odpada.Widzialem tutoriale na YT odnosnie parallels,robi wrazenie,taki program by mi odpowiadał,ale jest chyba płatny?Jakieś propozycje?Może są jeszcze inne programy które spełnią podobne funkcje?
Napisano 20 czerwca 2010 - 06:41
Spróbuj tego
Sopcast on Mac
tego
myp2ptv.info: How to use SopCast on Mac OS X
albo tego
TVUPlayer (Mac) - Download
Sopcast on Mac
tego
myp2ptv.info: How to use SopCast on Mac OS X
albo tego
TVUPlayer (Mac) - Download
Napisano 20 czerwca 2010 - 10:52
Widzialem już te linki.Czy jest ktoś kto w ten sposób próbował instalować? A co do mojego pytania,który z podanych przeze mnie programów,ale darmowych,działa podobnie do Parallels?Są jeszzcze jakieś inne?
Napisano 20 czerwca 2010 - 21:57
No bez jaj, o to ktoś pyta co dwa tygodnie. Poszukaj.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych