Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Symbole i znaki w klawiaturze

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 daniello23

daniello23
  • 195 postów
  • SkądWrocław, PL

Napisano 28 maja 2010 - 12:03

Cześć mam pytanie odnośnie klawiaturki w iphonie bo jak pisze coś i ścianę klawisz .?123 to pojawiają się symbole które mogę wcisnąć jak jeszcze raz wciskam #+=, to pojawia się lista koljnych symboli, i tu moje pytanie czy są jeszcze jakieś inne symbole znaki które możemy użyć??

#2 fiorano_87

fiorano_87
  • 9 postów

Napisano 28 maja 2010 - 17:38

Wątpię, chyba są tam wszystkie znaki jakich do tej pory potrzebowałem, nie powiedziałeś konkretnie o jakie symbole Ci chodzi, ale chyba ogólnie. dlatego parę wskazówek. jeżeli chodzi o polskie litery np: żeby zrobić "ś" przytrzymujemy s i najeżdżamy na literę, Kropkę robimy 2 spacjami, a żeby ciągle nie przełączać trybu klawiatury można przytrzymać przycisk ".?123" i przeciągnąć palcem (bez odrywania od ekranu) na odpowiedni znak i puścić, symbol się pojawi i zostanie z powrotem klawiatura qwerty. A podczas wpisywania np. stron internetowych pojawiają się klawisze w trochę innym układzie tzn. jest na głównym panelu osobne "/", ".com" i inne pomagające wpisanie adresu. Nie wiem czy powiedziałem coś pożytecznego czy bardziej nakomplikowałem pozdro :)

#3 majkool

majkool
  • 4 385 postów
  • SkądPolice

Napisano 28 maja 2010 - 19:02

Jak masz Jailbreak zawsze możesz sobie to edytować. ;)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych