Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

kopiowanie plików z płyty CD

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 kis9011

kis9011
  • 93 postów

Napisano 20 maja 2010 - 17:40

Witam, właśnie dostałem od koleżanki płytę CD ze zdjęciami i chciałem je skopiować na swój dysk. Niestety na płycie znajdują się zepsute pliki (wnioskuję z tego, że przy próbie skopiowaniu plików wyskakuje błąd danego pliku) Czy da się jakoś ustawić, aby zostały tylko skopiowane pliki działające poprawnie? Niestety, gdy zaznaczam wszystkie zdjęcia do skopiowania, a jeden z nich jest zepsuty, caly proces kopiowania się zatrzymuje. Niestety nie mam czasu na kopiowanie każdego z plików oddzielnie. Proszę o pomoc. kis9011

#2 chris.zurada

chris.zurada
  • 3 977 postów
  • SkądTychy, Poland

Napisano 20 maja 2010 - 17:50

Jak Jobs gada zawsze "This is the most advanced os in the world" zawsze chce mi sie smiac. Sciema sciema sciema. I masz oto dowod - nie ma takiej mozliwosci bezposrednio pod finderem.

#3 macieks72

macieks72

• 9 873 postów

Napisano 20 maja 2010 - 18:39

Spróbuj muCommanderem, może będzie miał coś w rodzaju "pomiń wszystko" przy pierwszym błędzie odczytu.

EDIT:
Zrobiłem przed chwilą test muCommandera, zabrałem sobie prawa do odczytu jednego pliku i jest opcja taka jaką szukasz i tak działa jak chcesz, tylko że nie wiem jak to się zachowa na popsutym CD.

Dołączona grafika

#4 macieks72

macieks72

• 9 873 postów

Napisano 20 maja 2010 - 18:52

Do adminów:

Ciągle mam przy zapisywaniu edytowanego wątku błąd bazy jak na screenshot.

oraz przy dodawaniu nowego (jak teraz widzę).

Ale zmiany się zapisują pomimo tego błędu.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych