Witam, właśnie dostałem od koleżanki płytę CD ze zdjęciami i chciałem je skopiować na swój dysk.
Niestety na płycie znajdują się zepsute pliki (wnioskuję z tego, że przy próbie skopiowaniu plików wyskakuje błąd danego pliku)
Czy da się jakoś ustawić, aby zostały tylko skopiowane pliki działające poprawnie? Niestety, gdy zaznaczam wszystkie zdjęcia do skopiowania, a jeden z nich jest zepsuty, caly proces kopiowania się zatrzymuje. Niestety nie mam czasu na kopiowanie każdego z plików oddzielnie.
Proszę o pomoc.
kis9011

kopiowanie plików z płyty CD
Rozpoczęty przez
kis9011
, 20 maj 2010 17:40
3 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 20 maja 2010 - 17:40
Napisano 20 maja 2010 - 17:50
Jak Jobs gada zawsze "This is the most advanced os in the world" zawsze chce mi sie smiac. Sciema sciema sciema. I masz oto dowod - nie ma takiej mozliwosci bezposrednio pod finderem.
Napisano 20 maja 2010 - 18:39
Spróbuj muCommanderem, może będzie miał coś w rodzaju "pomiń wszystko" przy pierwszym błędzie odczytu.
EDIT:
Zrobiłem przed chwilą test muCommandera, zabrałem sobie prawa do odczytu jednego pliku i jest opcja taka jaką szukasz i tak działa jak chcesz, tylko że nie wiem jak to się zachowa na popsutym CD.
EDIT:
Zrobiłem przed chwilą test muCommandera, zabrałem sobie prawa do odczytu jednego pliku i jest opcja taka jaką szukasz i tak działa jak chcesz, tylko że nie wiem jak to się zachowa na popsutym CD.

Napisano 20 maja 2010 - 18:52
Do adminów:
Ciągle mam przy zapisywaniu edytowanego wątku błąd bazy jak na screenshot.
oraz przy dodawaniu nowego (jak teraz widzę).
Ale zmiany się zapisują pomimo tego błędu.
Ciągle mam przy zapisywaniu edytowanego wątku błąd bazy jak na screenshot.
oraz przy dodawaniu nowego (jak teraz widzę).
Ale zmiany się zapisują pomimo tego błędu.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych