Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

HTC Hero czy iPhone 3GS

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 XTreleMoreleX

XTreleMoreleX
  • 38 postów

Napisano 18 maja 2010 - 20:04

Witan zastanawiam się poważnie nad kupnem nowego telefonu, czy HTC Hero dorównuje jakością wyświetlacza dotykowego iPhonowi, mam iPoda touch przez pewien okres czasu miałem nokie 5800 ale w niej dotyk to kompletna porażka. Czy dotyk w HTC Hero będzie działał tak samo płynnie jak w moim iPodzie/iPhonie słyszałem ze ma on funkcje multi-tasking ale niewiem jak to się sprawdza w praktyce

#2 gucorek

gucorek
  • 596 postów
  • SkądStalowa Wola

Napisano 18 maja 2010 - 20:24

1. Hero to stary sprzęt a więc popatrz na htc legend lub desire(są na androidzie 2.1 z htc sense) 2. Ja mam 3gs i desire i desire: -obsługuje wielodotyk, choć nie we wszystkim(multitouch) -tak, android os obsługuje multitasking(wbrew pozorom task killer nie musi być, bo wolnego ramu jest od 180mb do 40mb ;d, trzeba przyznać że sense dużo ramu zżera ale za wygodę się płaci ;p) -brak płatnych aplikacji ale root wszystko naprawia ;) -htc sense jest boski :D Jeśli chodzi o hero to z opini to ten telefon strasznie muli i ma androida 1,5 który miałbyć już milion razy upgradowany do 2.1, ale nadal nie był a więc bez 2.1 nie polecam go ruszać, chodź był on pionierem w androidach i to głównie dzięki temu ten system jest tak popularny ;d

#3 seb235-8731863dbe

seb235-8731863dbe
  • 8 114 postów

Napisano 18 maja 2010 - 20:35

Tak jak pisał poprzednik bierz coś nowszego jak np Nexus One. Ja mam tylko G1 i Android spełnia wszystkie moje oczekiwania.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych