Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Podróba iphone 3g??

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 wilchelm111

wilchelm111
  • 43 postów
  • Skądz marsa

Napisano 16 maja 2010 - 16:51

Proszę o szybką odpowiedź. Z wyglądu jest ok ale w opisie : IPHONA 3G z pamięcią 8GB + ładowarka, bateria, pudełko, słuchawki stereo.
Ta bateria mnie martwi. Co to oznacza że bateria? Przecież oryginały mają wbudowane baterie.http://www.allegro.p...t_3_0_wifi.html

#2 rafals

rafals
  • 418 postów

Napisano 16 maja 2010 - 18:02

Z przykroscia musze ciebie zawiadomic ze o orginalnosci tego urzadzenia wie tylko jego wystawiajacy. Tak naprawde po zdjeciach opisie to ciezko stwierdzic. Dopuki nie wezmiesz do reki i nie podlaczysz do iTunes nikt tobie nie powie z cala pewnoscia co to jest. Moze mial na mysli ze jest bateria:) i tyle.

#3 pmG4

pmG4
  • 306 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 16 maja 2010 - 18:22

Ja bym nie kupował iPhone'a u kolesia który ma 2 komentarze na koncie...

#4 stig93

stig93
  • 163 postów
  • SkądGłuchołazy,Opole, Poland

Napisano 16 maja 2010 - 18:23

"Simlock w sieci Orange. Kupiony w Polsce. Dokumentacja w zestawie." pomyśl czy ORANGE sprzedaje jakieś aPhone czy SciPhone ?? myślę że oryginał chodź nic nie jest pewne

#5 igiel

igiel
  • 1 141 postów
  • SkądLondon, UK

Napisano 16 maja 2010 - 21:10

O kur** ,tylna obudowa to wygląda jak nie wiem co a sprzedał go za 790zł ??!! To ja się pytam ile jest mój wart w takim razie gdzie chciałem za niego 8 stów a wygląda o wiele lepiej ... Oczywiście to oryginał (na 99%,są dowody zakupu,w opisie jest że działa gps,coś wspomina o ispocie)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych