Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

iPhone 3g baseband 05.12.01 a "nakładka SIM"

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 caciko

caciko
  • 6 postów

Napisano 15 maja 2010 - 22:43

Mam pytanie odnośnie nakładek na kartę SIM. Słyszałem o ich ogólnym wątpliwym działaniu ale czy ktoś orientuje się czy możliwe jest by zadziałały na iPhone 3g z basebandem 05.12.01 i bootloaderem 5.9? Oczywiście wgrałem zaktualizowane oprogramowanie i nie mogę odblokować telefonu. Wiem że trzeba czekać na software'ową możliwość zdjęcia simlocka na tym basebandzie ale nie ma jeszcze nawet żadnego terminu ogłoszonego przez DevTeam. W związku z tym czy nakładka na SIM zadziała?:confused:

#2 Gość_soyerski_*

Gość_soyerski_*

Napisano 15 maja 2010 - 22:47

prawdopodobny termin to początek/połowa czerwca gdy wydadzą soft 4.0

#3 caciko

caciko
  • 6 postów

Napisano 15 maja 2010 - 22:49

tak wiem, jednak bardziej interesuje mnie to czy nakładka SIM będzie działać na iPhone z tym basebandem i bootloaderem. Bo niezbyt uśmiecha mi się brak możliwości korzystania z tego telefonu aż do czerwca. O ile w czerwcu w ogóle to narzędzie zostanie wydane

#4 errah

errah
  • 106 postów

Napisano 15 maja 2010 - 23:24

Wystarczy przejrzeć parę aukcji na allegro np. UNLOCK IPHONE 3G KARTA TURBO X-SIM NAJLEPSZY 2010 (1032278668) - Aukcje internetowe Allegro czy CYFROWA KARTA TURBO X-SIM UNLOCK TELEFON IPHONE @@ (1034584918) - Aukcje internetowe Allegro , żeby dowiedzieć się, że działają z "Działa pod Iphonami z wersją 2.2.1 i Modem 02.30.03.".
Raczej musisz czekać.

#5 LaTReC

LaTReC
  • 41 postów
  • SkądRzeszów, PL

Napisano 16 maja 2010 - 03:59

Ja tez mam nadzieje ze cos wyjdzie narazie mam zastepczy telefon zrobilem update i lipa stoje w miejscu juz miesiac :D zaraz po zakupie uzywki od kumpla :D byle do czerwca.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych