Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

The Impossible Game od FlukeDude

• Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 borsuk1

borsuk1
  • 1450 posts
  • SkądWarszawa

Posted 15 May 2010 - 18:47

Na pewno słyszeliście o grze The Impossible Game, która została grą tygodnia w AppStore.
Jeżeli jednak nie jesteście pewni czy warto wydać tego jednego dolara to zapraszam do obejżenia którkiego gamepla' z tej gry ;)

The Impossible Game - Short Gameplay and Mini Review Dołączona grafika

http://www.youtube.com/watch?v=gxDZtnt1rlQ

Opis: W tym krótkim filmiku przedstawiamy Wam grę tygodnia jaką jest The Impossible Game wydana przez studio FlukeDude, która może grafiką nie zachwyca, za to rozgrywka jest świetna! Jeżeli na Gift Card'cie zostało Wam 99 centów to bez wachania możecie je wydać na tą grę.

W tym filmiku nagrywałem odzielnie dzwięk i wideo. W nie których miejscach może to się siebie za bardzo nie trzymać, ale jest to nasz pierwszy filmik tego typu.

Muzyka jaka leci w tle to piosenka Daft Punk, wiec proszę nie myśleć, że taka jest w grze ;) Po prostu nie miałem jak zgrać dzwięku z iPhone/z gry, żeby to dobrze wyszło.

Mamy nadzieję, że filmik się spodoba ;)

Pozdrawiam,
Adam

#2 iklosu

iklosu
  • 172 posts
  • SkądWarszawa

Posted 15 May 2010 - 22:57

fajna recenzja ;) też polecam tą grę - jak komuś uda się przejść całą bez stawiania flag to jest mistrzem :D btw. ten "tryb praktyczny" mnie rozwalił :D

#3 borsuk1

borsuk1
  • 1450 posts
  • SkądWarszawa

Posted 15 May 2010 - 23:31

No własnie jakoś dziwnie przetlumaczylem, a jak się skapnalem to było za późno na edycje xd powinno być "treningowy", "ćwiczeń" czy jakoś tak.

#4 mikro123

mikro123
  • 1274 posts
  • SkądWarszawa

Posted 16 May 2010 - 12:05

Ja przeszedłem z 36 próbami całą grę i myślę, że niżej nie zejdę

#5 stojak1030

stojak1030
  • 2186 posts
  • SkądŻary, Poland

Posted 16 May 2010 - 12:11

wygląda świetnie ;P już dodałem do WishList, bo narazie oszczędzam ;d nawet jeden dolar sie przyda (biorąc pod uwagę kurs w kantorach) ;)

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users