Witam.
Czy istnieje jakiś darmowy klient SSH na iPhone'a, który umożliwiałby możliwość łączenia się ze zdalnym hostem? Z tego co patrzyłem, MobileTerminal nie ma takiej funkcji, a jest mi to dosyć potrzebne, gdyż wyjeżdżam i tylko z iPhone'a będę mógł kontrolować swój serwer dedykowany.
Pozdrawiam i czekam na odpowiedź.
edit: zapomniałem dodać - najlepiej, aby miał jakiś interfejs do łączenia się z serwerem, typu miejsce na port, ip, login i haslo, gdyz ciagle wpisywanie tych danych na klawiaturce troszkę trwa...

Klient SSH
Rozpoczęty przez
drakerc
, 15 maj 2010 17:22
3 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 15 maja 2010 - 17:22
Napisano 15 maja 2010 - 18:55
WinSCP. Problem polega na tym, że mi osobiście nie udało się połączyć. Mógłby ktoś zamieścić krótki poradnik?
Napisano 15 maja 2010 - 22:30
Po 1 winscp jest programem na windowsa a nie iphona. Z mobile terminal mozesz sie laczyc przez ssh, tylko musisz zainstalowac erica utilities z cydii. A pozniej zeby sie laczyc wpisujesz "ssh user@host" z tego co pamietam. A jak nie zadziala z mobileterminal to wejdz do appstore i napisz ssh a cos na pewno Ci wyskoczy
Ja osobiscie polecam jednak terminal
pozdrawiam

Napisano 16 maja 2010 - 09:39
Po 1 winscp jest programem na windowsa a nie iphona. Z mobile terminal mozesz sie laczyc przez ssh, tylko musisz zainstalowac erica utilities z cydii. A pozniej zeby sie laczyc wpisujesz "ssh user@host" z tego co pamietam. A jak nie zadziala z mobileterminal to wejdz do appstore i napisz ssh a cos na pewno Ci wyskoczy
Ja osobiscie polecam jednak terminal
pozdrawiam
działa, dzięki

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych